Šialenstvo globálneho paktu narastá: Zelení chcú zakázať príchod kvalifikovaných migrantov

18.02.2019 23:08

Toto Merkel nikdy nepovedala, ona neustále sľubovala Nemecku i EÚ príchod veľkého počtu vysoko kvalifikovaných migrantov, ktorí prinesú Európe rýchlo ešte viac blahobytu.

Zelení teraz ale tvrdia, že migračný pakt nariaďuje, že sa musí v rámci migrácie zohľadniť zásada globálnej spravodlivosti. Preto sa musí s okamžitou platnosťou zastaviť migrácia vysokokvalifikovaných migrantov  z krajín, odkiaľ do Európy vo veľkom počte prúdia. Dosiaľ sa to nepraktizuje a Európa v podstate vykráda z týchto krajín vysokú mozgovú kvalitu a aj takto ich ožobráčuje o to najcennejšie.

Zelení preto chcú iniciovať založenie špeciálnej migračnej komisie, ktorá urobí potrebné opatrenia na to, aby také vykrádanie mozgov prestalo.

Ak sa toto zrealizuje, tak potom budú prichádzať do Európy takmer výlučne len negramotní a nevzdelaní migranti, a veľká časť z nich úplní analfabeti, neznalí písania a čítania.

Takýchto Zelených možno označiť len ako šialencov, ktorí chcú zámerne škodiť Nemecku i Európe. Veď Kanada, Austrália i USA vyslovene uprednostňujú práve príchod vysokokvalifikovaných migrantov a napr. Kanada má na to špeciálny bodový systém a akceptuje len tých, ktorí dosiahnu istý počet bodov.

Nemecké médiá i vláda neraz zdôrazňovali a aj zdôrazňujú, že v Nemecku vládne nedostatok odborne dostatočne kvalifikovaných pracovných síl, ale Zelení chcú teraz presadiť to, aby do Nemecka a EÚ boli prijímaní nevzdelaní a negramotní migranti.

Je to v podstate absurdná inverzia Trumpovho hesla „America first“ na „Germany and EU“ last. Suma sumárum platí:

Zelení slúžia otrocky záujmom iných krajín a nie záujmom Európy.