Šialenstvo Berlína nemá hraníc! 630 miliónov pre SecurityFirmy strážiace Domovy migrantov!

14.08.2020 22:03

Toto je len jedno zo šialenstiev kancelárky a jej vlády v rámci jej „samozvaneckej“  Willkommenskultur založenej na hesle Wir schaffen das – ktoré by v skutočnosti malo znieť Wir bezahlen es (My to zaplatíme).

Keď je to takto prenesené do skutočného významu, tak kancelárka, ktorá prinútila svoj národ, aby jej hosťom všetko platil, by sama mala ísť žiarivým príkladom a každý mesiac poslať aspoň polovicu svojho platu na potreby jej hostí.

Aby bolo dôkladne zabezpečené nekrvavé spolunažívanie migrantských „inžinierov, lekárov a rôznych iných odborníkov“ v Berlíne, a to podľa možnosti bez vzájomných masových bitiek a krvavých etnických konfliktov v 85. berlínskych Domovoch migrantov, tak o to sa veľkoryso postaral berlínsky Senát (Červeno-Červeno-Zelený).

Za podpory kancelárky sa Senát (Berlín je vysoko zadĺžený) rozhodol vydať na to rozprávkovú sumu 630 miliónov eur. Oficiálna informácia hovorí, že suma je naplánovaná na niekoľko rokov – koľko rokov, to Senát nechcel prezradiť.

Fakt, že len  pre internú bezpečnosť hostí kancelárky v 85. Domovoch migrantov v Berlíne, aby sa vzájomne nezmasakrovali svojou „kultúrou“ nožov, a aby nezaútočili na personál, ktorý sa o nich stará, im varí, perie, upratuje,...sa vydá 630 miliónov, je škandálom non plus ultra. 

Tu treba pripomenúť, že tieto obrovské peniaze, ktoré zhrabnú početné bezpečnostné služby (a pravdepodobne časť skončí aj v iných kanáloch), sú určené len na to, čo sa udeje vo vnútri spomínaných zariadení.

Všetko, čo sa udeje mimo nich (čoho sa dopustia alebo čo spôsobia migranti) a je na to potrebné vynaložiť finančné prostriedky,  tak tie budú čerpané z iných zdrojov a z iných rozpočtov.

V Nemecku napr. chýba okolo 30 000 policajtov – lebo na ich platy štát „nemá“ peniaze. „Nemá“ ich ani zlepšenie ciest, z ktorých mnohé sú v zlom stave, ani na výstavbu sociálnych bytov pre chudobných občanov a „nemá“ ich ani na mnoho ďalších vecí, potrebných pre občanov.

Ale Berlín má 630 miliónov na ochranu tých, ktorí ničím neprispeli do štátnych pokladníc. A to je len Berlín. Dá sa ale takmer s istotou predpokladať, že podobný projekt existuje alebo sa pripravuje v aj ďalších mestách ako Frankfurt, Mníchov, Kolín, Stuttgart, Hannover, atď.