Šialenci! NATO sa sťažuje: Máme prázdne sklady zbraní, potrebujeme nové fabriky na nové zbrane

16.01.2023 15:32

Pretože ruská vojna na Ukrajine neustále vyčerpáva zásoby zbraní a munície NATO, tak poprední predstavitelia Aliancie, ale aj EÚ a nemeckých vládnych strán požadujú výrazné posilnenie zbrojárskeho priemyslu.

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg povedal pre nemecké F.A.S., že je potrebné zvýšiť výrobu zbraní, aby sa doplnili zásoby spojencov a aby sme zaistili, že budeme môcť dlhodobo zásobovať Ukrajinu“ (Stoltenberg tak zaistí dlhodobé miliardové zisky producentom zbraní, a to všetko za peniaze občanov EÚ a ako odmenu za to im tento zbrojeniachtivý muž daruje dlhodobú rastúcu infláciu).

V centrále NATO nám tu pripomínajú paralelu k druhej svetovej vojne:

„Amerika vstúpila do vojny s menej ako 2 000 lietadlami a do konca vojny ich postavila 300 000. Takto vyzerajú zmeny, ktoré potrebujeme“. O mieri a odzbrojovaní ani jediné slovo. „Úspešné“  NATO potrebuje vojny a vojny! Len tak môže hlásať „potrebu a oprávnenosť“ svojej existencie a ťahať miliardy občanom z vrecka!

 Šéf zahraničnej politiky EÚ Josep Borrell pre F.A.S. povedal:

„Naše členské štáty musia vydávať na NATO viac. A musíme to urobiť spolu."

Podporujú to aj politici nemeckej vládnej koalície. Komisárka Bundestagu pre ozbrojené sily Eva Högl z SPD povedala, že bez nových výrobných kapacít to nepôjde. V rozhovore pre F.A.S. žiadala, aby sa špeciálny fond pre Bundeswehr zvýšil zo súčasných 100 miliárd na 300 miliárd. Sara Nanni, líderka Zelených v parlamentnom výbore pre obranu, povedala, že ak chceme mier, tak musíme investovať aj do bezpečnosti a zdôraznila, že v najbližších rokoch sa musí zvýšiť výroba zbraní.

Týchto ľudi nezaujíma vôbec, že v Nemecku chýba podľa oficiálnych údajov viac ako 700 000 bytov – v skutočnosti ale je to oveľa viac, nezaujíma ich ani to, že nájomné za byty exploduje a že byty sa stávajú pre veľkú časť obyvateľstva nezaplatiteľným luxusom. A nezaujíma ich ani to, že bieda a núdza v Nemecku sa šíria doslova ako lavína a že je nimi postihnutých oveľa viac a aj čoraz viac ľudí ako bolo postihnutých koronou. Pričom z korony sa veľmi mnohí vyliečili, ale z biedy a núdzy sa nedá vyliečiť – neexistuje na to žiadny liek. Ide o nevyliečiteľnú „chorobu“, na ktorú sa aj neraz umiera. Napriek tomu šialení politici radšej vydávajú naše peniaze na zbrane.

 Vydávajú na vraždiace zbrane miliardy a chcú na ne vydávať čoraz viac.

Preto nehanebne len klameme sami seba, keď ľudstvu udeľujeme vznešený atribút Homo Sapiens (človek vediaci, človek čo vie).

My sme totiž jednoznačne len Homo Deštruktivity – človek vraždiaci, nenávidiaci, závidiaci a deštruktívne ničiaci.

 

Skvelý psychológ a humanista Erich Fromm nám v tomto smere svojou vynikajúcou knihou Anatómia ľudskej deštruktivity nastavil dokonalé zrkadlo.

Každý vládny politik by si mal povinne túto knihu preštudovať.

 

Nemecký žurnalista Wolfgang E. vo veci šialeneho zbrojenia Západu napísal:

 

Čo sa to len stalo z pôvodne mierovej strany Zelených, ktorá ostro odsudzovala všetky imperialistické vojny USA? 

Dobre si pamätám ich plagát kampane Alliance 90/The Greens k voľbám v roku 1994, „Reformujte krajinu. Vytvorte mier bez zbraní.“

Z tohto niekdajšieho ich základného postoja nezostali ani základy. Zelení sú už len klamári a aby si udržali moc, prispôsobia sa každému svinstvu.