Sexuálne útoky migrantov v Nemecku pokračujú neustále a masovo naďalej. Z policajnej správy v Brémach

30.10.2018 23:23

Nič už nedokáže v Nemecku zastaviť sexuálne násilie migrantov. Kdekoľvvek sa im naskytne možnosť obťažovať a znásilňovať ženy, tak to urobia.

Uvediem len niekoľko prípadov z policjnej správy mesta Brémy z posledného víkendu – tak to ale vyzerá vo všetkých nemeckých mestách veľkých i malých.

Obvodná polícia vyšetruje viaceré sexuálne obťažovania žien v okolí brémskeho Freimarktu. Takých obvodov je v Brémach viac ako 30 a možno  vychádzať z toho, že vo viacerých z nich prišlo k sexuálnym prehmatom azylantov voči ženám.

V noci z piatku na sobotu spozorovali dvaja zamestnanci bezpečnostnej služby ako na Freimarkte prepadol muž ženu a ju, hoci sa bránila, násilne sexuálne obťažoval. Podarilo sa im ho zneškodniť a zadržať až do príchodu polície. Bol to afgánsky azylant, 30 ročný. Polícia ho zatkla.

V sobotu prepoludním 43 ročný Turek v blízkosti Freimarktu  na Langemarckstraße atakoval sexuálne dve ženy 20 a 25 ročné. Ženám pomohli dvaja muži, ktorí k nim pribehli a pachateľa zadržli až do príchodu polície.

V sobotu večer sa mladý Sýrčan prikradol k dvom 15 ročným dievčatám, ktoré sa prechádzali okolo Freimarktu a začal ich sexuálne obťažovať. Na ich šťastie sa v tme vynorili niekoľkí mladí Nemci a privolali políciu, ktorá Sýrčana zatkla.

V hale 7 patriacej k Freimarktu obkolesili v noci zo soboty na nedeľu traja Pakistanci dve Nemky 37 a 41 ročné a začali ich ohmatávať na prsiach a v rozkroku. Ženy kričali o pomoc. Ich hlasy zachytila bezpečnostná služba, ktorá bola náhodou neďaleko a mužov násilníkov premohla a odovzdala privolanej polícii.

Tu policajná správa nekončí a pokračuje s podobnými prípadmi v Brémach ďalej, a to len z jediného víkendu.

Kancelárka konečne končí, tak ako som to predpovedal už dávno vo viacerých článkoch. S ňou ale nekončí však to, čo v Nemecku a EÚ zasiala a čo veľmi úspešne vzišlo: Obrovské sexuálne násilie, vykonávané merkelovskými migrantami všade a kedykoľvek.

Slovensko, urob všetko preto, aby sa „Nemecko znásilňovaných žien migrantami“ neprenieslo a nerozšírilo aj na tvoje územie.