Senzácia: Koniec nadvlády nemeckého mainstreamu? Berlusconi preberá ProSiebenSat1!

18.12.2022 23:28

Silvio Berlusconi urobí určite všetko pre to, aby sa v Nemecku aspoň čiastočne oslabil teror zo strany mainstreamu voči iným názorom.

Správa o tom bola publikovaná v sobotu. Berlusconi získal rôznymi kontaktami väčšinový podiel na nemeckom mediálnom veľkokoncerne ProSiebenSat1.

V súčasnosti vlastní viac ako 50 percent podielov.

Bolo to naozaj veľké prekvapenie – akoby vybuchla bomba, a to úplne nečakane – v nemeckom mediálnom svete. Informácia o tom bola najprv uverejnená na platforme DE24LIVE.

Môžeme teraz dúfať, že tento vstup Berlusconiho do nemeckého mediálneho sveta spôsobí, že v ňom  už nebude vládnuť takpovediac bez silnej opozície, diktátorskym spôsobom ľavicovo-globalistický „Woke“-nezmysel vo forme trvalej propagandy premývajúcej mozgy občanov.

Budúcnosť nám ukáže, či „nový“ ProSiebenSat1 dokáže byť dostatočne silný ako opozícia proti mainstreamu v Nemecku.

Je potrebné vyčkať aj to, či ho nemecká demokracia, režírovaná ideológiou súčasnej vlády pod taktovkou SPD a Zelených, neodstaví tým spôsobom, že prevzatie ProSiebenSat1 Berlusconim bude napokon ešte spätne zrušené špeciálnymi úradnými „represiami“.

Prvé systémové média v Nemecku sa už v záchvate paniky proti tomu bránia a hovoria o katastrofe.

Aj Markus Söder ministerský predseda bavorskej vlády hovorí v súvislosti s Berlusconiho „zmocnením“ sa časti nemeckého mediálneho „územia“ o katastrofe a zároveň podľa osvedčenej metodiky exkancelárky Merkel deklaroval, že musia byť za všetkých „okolností“ vyčerpané všetky právne a zákonné „možnosti“ ako tomu dodatočne zabrániť.

Takže v „našej demokracii“ platí čoraz neúprosnejšie: Kto nejde s nami, tak nie je demokrat.“