Šéf Patologického Inštitútu v Heidelbergu: Je oveľa viac mŕtvych z vakcín, ako hovoria oficiálne čísla

12.08.2021 23:14

Tak toto je obdivuhodná odvaha, čo si dovolil vyhlásiť renomovaný expert patológ prof. Dr. Peter Schirmacher. To je nebezpečná výpoveď proti politike korony a politike pandémie, ktorej oddane a poslušne slúžia početní jeho lekárski  kolegovia.

Schirmacher však má svoje odborné argumenty a podporujú ho aj viacerí nemeckí experti-patológovia. Aj tak musí počítať s tým, že z neho budú robiť konšpirátora a či Querdenkera a že sa bude robiť všetko pre to, aby ho odborne diskvalifikovali, ako to robili a robia napríklad s nemeckým profesorom Sucharitom Bhakdim. Písal som o ňom vo viacerých článkoch aj v HS a aj v iných médiách. Ako prvý som ho priblížil Slovákom.

Celkom jednoduché to ale nebudú mať – Schirmacher je známy ako skvelý a svedomitý odborník nielen v Nemecku, ale i v cudzine. Jeho slovo má veľkú váhu.

Schirmacher o. i. v súvislosti s korona mŕtvymi povedal:

„Po obdukciách mŕtvych, ktoré som robil a ktorí boli očkovaní, zomrelo z  nich až do 40 percent na vakcínu a nie na koronu.“

To  verejnosti oficiálne údaje ale neprezrádzajú.

Profesor Schirmacher líči tento problém nasledovne:

„Až dosiaľ nedostávali patológovia žiadne informácie  o veľkej väčšine zomrelých po očkovaní a pravdepodobne tak zomreli mnohí práve na očkovanie.

Lekári, ktorí robil obdukciu takých mŕtvych, nedali ich úmrtie do kontextu s očkovaním a tak potvrdili prirodzenú smrť a zomrelí mohli byť pochovaní. Eventuálne v iných takýchto prípadoch potvrdili nejasnú príčinu smrti  a štátna prokuratúra, keďže tak nešlo o smrť zavinenú násilím inej osoby, automaticky povolila pochovanie.“

Už sa ho za jeho vyhlásenia pokúsil atakovať známy Paul Ehrlich Institut, ktorý pláva devótne na vlnách merkelovskej korona politiky. Vyhlásil, že Schirmacherove tvdenia nemožno akceptovať.

Schirmacher ale má argumenty, ktoré vychádzajú z reálnych faktov, ktoré získal priamo pri obdukciách mŕtvych. Tie nemožno vyvrátiť a ani poprieť.