Šéf NASA šokoval svojou výpoveďou o mimozemských civilizáciách

13.06.2022 23:31

Uviedol to dokonca renomovaný oficiálny nemecký portál msn.com minulý týždeň pod titulom NASA-Chef schockt  mit Aussage über Außerirdische

NASA šéf Bill Nelson a niekdajší astronaut, ktorý strávil v kozme šesť dní, sa v rámci jednej diskusie o vzťahu politiky ku kozmu vyjadril aj o dôležitom poslaní NASA hľadať život mimo Zeme.

Pritom sa obšírne zmienil aj o početných „stretnutiach“ vojenských amerických letcov s mysterióznymi letovými objektami. Tieto  v blízkosti amerických letcov manévrovali  veľmi neobyčajným spôlsobom, a to takým, že to ďaleko presahuje naše technické možnosti, aby sme to tiež dokázali. A naviac tieto letové manévre dokázali neznáme letové objekty robiť vo veľmi malom priestore.

Po rozhovoroch, ktoré mal s viacerými letcami USA-Navy, ktorí pri svojich letoch pozorovali záhadné letové objekty, ktoré sa vyznačovali s neobyčajnými letovými schopnosťami mu bolo absolútne jasné, že títo muži skutočne videli niečo neobyčajné, čo zároveň zachytil aj ich radarový prístroj.

Na otázku, čo si možno myslieť o tomto fenoméne, dal nasledovnú odpoveď:

„Kto som ja, aby som mohol tvrdiť, že naša Zem je jediným miestom v kozme, kde existuje civilizovaná a organizovaná forma života, ako sa vyvinula na našej planéte?“

Podobne sa na podobnú otázku v inej diskusii vyjadril niekdajší direktor CIA John Brennan.

Podľa  Johna Ratcliffa  bývalého riaditeľa Tajnej služby USA sa vyznačujú niektoré záhadné letové objekty takými technológiami, aké USA nemajú a otvorene dodal, že ide o také technológie, proti akým v prípade potreby sa USA nedokážu brániť. Zároveň vylúčil, že by išlo o nejaké prísne utajované americké technológie. To bola jasná výpoveď o tom, že vychádza  z toho, že ide o mimozemskú techniku.

To isté tvrdil aj senátor Mitt Romney v jednom interview.

Všetky tieto výpovede a ďalšie podobné výpovede od expertov USA možno chápať ako postupné pripravovanie verejnosti na to, že už v dohľadnej budúcnosti môže prísť ku konkrétnemu kontaktu  s mimoriadne vyspelou civilizáciou.

Napríklad zmienený Bill Nelson celkom iste nerozpráva verejne v tejto pre celé ľudstvo vážnej veci len akési nezmysly a či rozprávky.