Sexuálna príručka Boha. Prečo je sex hriešny a vojna posvätná

23.11.2016 13:09

Aj Boh miluje sex, a to veľmi. Staré relígie a mytológie sú toho najlepším svedkom. Ale aj Boh Biblie miluje sex a veľmi ho odporúča aj ľuďom. Celkom inakšie ale hovoria jeho samozvaní zástupcovia na Zemi, ktorí sex, ak nebol za účelom plodenia, vyhlásili za hriešny, a to len preto, aby mohli veriacich totálne manipulovať a kontrolovať. A samozrejme, že ani Ježiš sa sexu nevyhýbal. Bol predsa len a len Žid a ako taký ženy miloval a s nimi aj sexuálne obcoval.

Židovskí rabíni nikdy neprišli na takú patologickú a uzurpátorskú ideu, ako kresťanskí teológovia, ktorí vytorili ideológiu hriešneho a nehriešneho sexu. A naši zdeformovaní farári v žiadnej výpovedi historického Ježiša – len človeka a len Žida – nenajdú nijaký citát, ktorý by ich neprirodzené a chorobné nastavenie k sexu podporil!

Krstným otcom tejto degeneračnej kresťanskej “náuky o sexe” bol ale už apoštol Pavol. A tak ako kresťanskí – a celkom špeciálne katolícki kňazi – prekrúcajú a dezinterpretujú slová historického Ježiša podľa vlastnej potreby, tak používajú pri kázňach len tie časti Biblie, ktoré im vyhovujú. Iné časti – pre nich  chúlostivé – zamlčujú.

A teraz vám prezradím, čo je sexuálna príručka Boha a kde ju nájdete. Je  takpovediac ukrytá po častiach vo viacerých knihách Starého Zákona. Hebrejský Tanach – Zákon - pozostáva z 24 kníh. Na tomto mieste uvediem tú najznámejšiu a najpoetickejšiu časť.

Je to Šalamúnova Pieseň Piesní. V tomto texte je zabudované perfektne a poeticky to, čo si Boh myslí o sexe a ako ho odporúča ľuďom. Sex je drahocenný dar Boha Biblie ľuďom a nemá byť len biologickou rozkošou, ale súčasne aj milostným splynutím duší.

Tu spomeniem len dva verše z Piesne Piesní a ich interpretujem:

„Poď a pobozkaj ma, bozkávaj ma opäť a stále znova. Užívam tvoju lásku viac, ako najvzácnejšie víno.“

Kto pozná metaforickú reč starých národov, ktorú používali najmä vtedy, ak vyjadrovali erotické súvislosti, ten vie, že v tomto verši išlo o náruživé erotické bozky a o sexuálny akt medzi ženou a mužom. Víno patrilo v starovku k najvyšším pôžitkom. A ak bola nejaká telesná rozkoš vyzdvihnutá nad skvelé víno, tak išlo jednoznačne o sexuálny akt.

„Vezmi ma za ruku! Vezmi ma za ňu rýchlo a bežme rýchlo k tebe do domu, ponáhľajme sa! Ty si mojím kráľom. Teším sa na teba, si mojím najsladším šťastím. Tvoja láska je vzácnejšia ako najlepšie víno!“

Dievčina to zrejme mala veľmi naponáhlo. Nemohla sa dočkať, kedy sa obaja zbavia šiat, u neho doma. A to, že má byť jej kráľom, znamenalo jednoznačne, že sa mu chcela sexuálne oddať. A opäť bolo v hre víno. Ako je soľ nad zlato, tak v Piesni Piesní bol sex nad víno. Víno opája a  sex podľa sexuálnej príručky Boha v podaní Šalamúna opájal ešte oveľa viacej.

Na záver odpoveď  prečo je sex hriešny a vojna posvätná. Sex je hriešny, lebo farári ho nikdy nevyhlásili za posvätný, ale ho celé stáročia spájali s neresťou, hriechom a hanbou. Veriacim sa to navždy zapísalo takpovedic až do génov. Na druhej strane to boli tí istí farári, ktorí celé stáročia posväcovali zbrane a vyhlasovali sväté a posvätné vojny, ako napríklad pápež Urban II. v 11.storočí vyhlásil svätú vojnu proti Saracénom.

 V oboch prípadoch sa ťažko prehrešili voči tomu Bohu, ktorého hlásali.

Známa americká speváčka Alicia Keys sa angažuje za to, aby sa v USA zmenilo nastavenie k sexu a k násiliu. Tejto téme venovala svoj najnovší spevácky album „Here“, ktorý vyšiel 4. novembra. Okrem iných songov je v ňom song Holy War – Svätá vojna – v ktorom rozhorčene spieva o tom, že prečo vojna je svätá, a sex prečo má byť obscénny.