Samovražda Epsteina? 47 záhadných umrtí z blízkeho okolia Clintonovcov

20.08.2019 22:44

14.8. v skorých ranných hodinách objavili strážcovia vo väzení v Manhattane mŕtve telo multimiliardára pedofila Jeffreya Epsteina. Údajne sa obesil. Početné dokumenty a svedecké výpovede dokazujú, že Bill Clinton bol častým hosťom na jeho „radovánkových párty“ na jeho súkromnom ostrove Little St. James. Bill Clinton letel minimálne 27 krát so súkromným lietadlom Epsteina. Takmer na všetkých týchto letoch boli na palube aj neplnoleté dievčatá, ktoré boli zneužívané na rôzne sexuálne „služby“.

Súd v New Yorku povolil otvoriť obsiahle staršie podklady a dokumenty, ktoré boli už zapečatené a archivované. Je v nich množstvo informácií o takzvanom sex-trafficking ring-u, ktorý mal prevádzkovať Epstein a jeho komplicka Ghislaine Maxwell. Americké média v tejto súvislosti venovali veľkú pozornosť výpovediam Virgínie Giuffre, ktorá obvinila Epsteina, že nemenovaná osoba, jemu blízka, jej prikázala, že musí mať sex s poltuctom prominentných osobností. 

Táto výpoveď je súčasťou 2000 stranových dokumentov, ktoré patria k trestnému oznámeniu, ktoré podala Giuffre na Ghislaine Maxwell. Agentúra Reuters žiadala právnikov obhajujúcich Maxwell niekoľkokrát, aby k tomu zaujali stanovisko. Tí mlčali.   

Jeffrey Epstein sa stal 47. podivne zomrelým na dlhej listine spolupracovníkov a blízkych známych Clintonovcov, ktorí zahynuli za mysterióznych okolností alebo sa údajne dopustili samovraždy!

 

Tu je zoznam osôb, ktoré zomreli  veľmi „zvláštne“ a mali blízko ku Clintonovcom – autor zoznamu je CBS Las Vegas:

 

1 – James McDougal – Clintonov Whitewater-partner, ktorý bol odsúdený a vo väzení zomrel údajne na infarkt. Bol hlavným svedkom v afére Whitewater-transakcie Billa Clintona, ktorý bol napokon oslobodený z obžaloby.

2 – Mary Mahoney – niekdajšia pracovníčka v Bielom Dome bola zavraždená v roku 1997 v  Starbucks Coffee Shop v Georgetowne. Vražda, ktorá nikdy nebola objasnená, sa stala krátko po tom, ako oznámila, že bude publikovať svoje skúsenosti so sexuálnym obťažovaním v Bielom Dome

3 – Vince Foster – bývalý poradca Bieleho Domu, priateľ a kolega Hillary Clinton  v  Rose Law Firm v Little Rock. Zomrel v roku 1993 po strelnej rane do hlavy. Údajná samovražda, ktorá nebola nikdy dokázaná.

4 – Ron Brown – obchodný minister vo vláde Billa Clintona. Zahynul pri páde amerického lietadla v roku 1996. Krátko pred smrťou oznámil médiám, že je v kontakte so štátnymi prokurátormi, ktorých chce informovať o závažných nezákonných veciach, týkajúcich sa prezidenta, ak sa tým vyhne trestu.

5 – C. Victor Raiser, hlavný zástupca Clinton Fund Raising Organisation, zahynul pri havárii súkromného lietadla v roku 1992 – príčina pádu ostala nezistená.

Ďalej uvádzam len mená:

6 – Paul Tulley     7 – Ed Willey   8 – Jerry Parks       9 – James Bunch         10 – James Wilson    11 – Kathy Ferguson     12 – Bill Shelton          13 – Gandy Baugh      14 – Florence Martin            15 – Suzanne Coleman          16 – Paula Grober     

17 – Danny Casolaro    18 – Paul Wilcher      19 -  Jon Parnell Walker    20 – Barbara Wise          21 – Charles Meissner       22 – Stanley Heard        23 – Barry Seal   24 – Johnny Lawhorn    

25 – Stanley Huggins         26 – Hershell Freitag      27 – Kevin Ives & Don Henry    

 28 – Keith Coney    29 – Keith McMaskle  30 – Gregory Collins  31 – Jeff Rhodes

32 – James Milan       33 - Seth Rich    34 – Richard Winters

Nasledovní muži, ktorí sú tiež už všerci mŕtvi, boli bodyguardi Billa Clintona:

35 – Major William S. Barkley, Jr.
36 – Captain Scott J . Reynolds
37 – Sergeant Brian Hanley
38 – Sergeant Tim Sabel
39 – Generalmajor William Robertson
40 – Oberst William Densberger
41 – Oberst Robert Kelly
42 – Spezifikation Gary Rhodes
43 – Steve Willis
44 – Robert Williams
45 – Conway LeBleu
46 – Todd McKeehan

Posledný mŕtvy  - číslo 47 -  z kruhov blízkych Clintonovcom  je  Epstein