Rusko musí rýchlo zmiznúť, aby globalisti zvíťazili!

27.05.2022 22:42

George Soros sa medzičasom dožil už 91 rokov a dáva sa čoraz častejšie zastupovať synom Alexandrom. Napríklad aj vo februári, keď prišiel do Viedne, kde sa stretol s viacerými členmi vlády. Zasvätení hovoria, že vláde priniesol rôzne „podnety a návrhy“ od svojho otca.

Ale vrcholové stretnutie WEF nedávno v Davose bolo aj teraz v réžii „šéfa“ – George Sorosa, kde bol samozrejme osobne prítomný.

„Zlé jazyky“ tvrdia, že si v priebehu rokov nadobudol skvelé znalosti, ako zrealizovať „Regime Change“ takým spôsobom, aby to vyznelo tak, že „neposlušné“ vlády boli zosadené síce pučom, ale z „vôle“ ľudu.

V Davose sa samozrejme preto hovorilo aj o probléme „zlého a neposlušného“ Ruska.ll

Inými slovami Rusko je treba zničiť. Počas tradičnej  slávnostnej WEF-večere oznámil Soros prítomným, že je potrebné urobiť isté veci, aby vojna v Ukrajine čo najskôr skončila – ale s porážkou Putina.

Jeho argument, prečo je to nevyhnutné, znel:

„Putin – čím dlhšie jeho vojna trvá, tým viac pozornosti na seba púta. To znamená, že Putin tak otáča pozornosť sveta od existenčnej klíma-krízy na seba. V dôsledku toho sa stal prekážkou pre realizáciu našich dôležitých opatrení, ktoré majú zabrzdiť zmenu klímy.“

V skutočnosti Soros len metaforicky vyjadril to, o čo mu ide naozaj:  Rusko Putina musí skonať, aby jeho perfídna ideológia svet ovládajúceho globalizmu (teda svet bez národov, svet homogénny a preto ľahko kontrolovateľný a manipulovateľný) mohla ďalej existovať a dosiahla konečné víťazstvo.

: