Ruská televízia označila kancelára Scholza za zradcu nemeckého národa

31.03.2023 15:05

Skutočnosť, že kancelár Scholz nevzniesol nikde žiadne kritické a nepríjemné otázky k explózii Nord Streamu, pozoruje celý svet so záujmom a vníma s nedôverou.

 

Teraz ruská televízia otvorene vyhlásila to, čo si mnohí myslia, teda že Scholz sa dopustil ťažkej velezrady.

 

Mlčanie spolkovej vlády k výbuchu Nord Stream a skutočnosť, že nikto zo spolkovej vlády sa nevyjadril k Hershovej správe o výbuchu, o ktorej vie fakticky celý svet, ako aj to, že Scholz len niekoľko dní predtým, ako médiá informovali o údajnej „proukrajinskej skupine“, ktorá vraj vyhodila do vzduchu Nord Stream, uskutočnil záhadnú návštevu Bieleho domu, to všetko len svedčí o tom, že Nemecko je len bezduchým a devótnym vazalom USA a že kancelár Scholz otvorene koná v záujme USA a nie v záujme Nemecka.

 

Medzičasom mu to vytýka už čoraz väčšia časť nemeckého národa.

 

Ruská televízia teraz vo svojom týždennom prehľade správ otvorene uviedla to, o čom sa už dlhšie viac či menej nahlas myslelo.

Tento týždeň sa objavili informácie, ktoré podozrievajú nemeckého kancelára Olafa Scholza zo spáchania velezrady, zrady národných záujmov svojho ľudu a z práce pre zahraničné spravodajské služby.

 

Americký novinár Seymour Hersh, ktorý sa v poslednej dobe stal veľmi známym aj v Nemecku, a ktorý konkrétne obvinil Bidena z vyhodenia Nord Streamu do vzduchu, zverejnil ďalší článok o tom, že nemecký kancelár Scholz sa snaží zatajiť informácie o tajnej sabotáži v Pobaltí.

 

Podľa informácií, ktoré Hersh dostal od svojich vysokých diplomatických zdrojov, bola Scholzova návšteva Bidena začiatkom marca venovaná práve tomu.

 

Mimochodom, ak by Hersh klamal a neprávom obviňoval Bidena, tak by už bol obžalovaný zo zločinu poškodzovania záujmov USA a z trestného činu šírenia klamstiev o prezidentovi USA.