Rúška budeme nosiť povinne už navždy? 52% Nemcov dokonca dobrovoľne

22.02.2022 23:02

Stane sa Európa Európou ľudí bez tvárí? Systematické robenie paniky a neustále vyvolávanie strachu politikmi okolo tzv. pandémie (ktorá v podstate žiadnou nebola), čo masívne podporoval aj mainstream, vykonalo svoje.

V Nemecku to v každom prípade zanechá trvalý účinok – každý druhý Nemec bude nosiť už trvale, a to celkom dobrovoľne, rúško. 

Premývanie mozgov sa v Nemecku dokonale osvedčilo. A mnohých zachvátila trvalá hystéria strachu z "pandémie" Takýto úspech samozrejme len animuje politikov k tomu, aby vyhlásili trvalú povinnosť nosenia rúšok pre všetkých.

Prieskum verejnej mienky inštitútom INSA potvrdil, že viac ako polovica Nemcov chce nosiť rúška aj bez príkazu vlády.

V Nemecku je to strana Zelených, ktorá je najväčším nepriateľom osobnej slobody občanov.

Ako uvádzajú nemecké médiá, tak sú to politici Zelených, ktorí najvehementnejšie žiadajú zavedenie povinnosti nosenia rúšok vo verejnom priestore pre všetkých a natrvalo.

Zelená nemecká ministerka pre rodiny, ženy a mládež  Anne Spiegel vyhlásila:

„Som za to, aby sa v školách nosili rúška aj naďalej – ale aj inde – pretože musíme vyčkať ako to  bude vyzerať s koronou na jeseň a či aj potom budú rúška nevyhnutné.“

Takže aj úbohí a poľutovaniahodní žiaci – ktorým takzvaná pandémia fakticky nič neurobila – majú byť aj naďalej vystavení rúškovému teroru.

 

Prieskum verejnej mienky občanov z 20. februára v Nemecku ukázal ako katastrofálne ľahko možno ovplyvniť mozgy občanov trvalou propagandou štátu:

 

79 percent opýtaných chce nosiť rúško trvale v doprave na krátke vzdialenosti

66 percent  opýtaných chce nosiť rúško trvale v doprave na veľké vzdialenosti

51 percent opýtaných chce nosiť rúško trvale pri poskytovaní služieb, keď prichádza ku kontaktu osôb, ako napr. v kaderníctve a kozmetike

9 percent opýtaných chce nosiť rúško trvale pri kultúrnych podujatiach ako napr. v divadle a v karnevale

23 percent opýtaných chce nosiť rúško trvale v gastronómii

22 percent  opýtaných chce nosiť rúško trvale v práci

59 percent  opýtaných chce, aby bola povinnosť nosenia rúšok  v autobusoch  a vo vlakoch predĺžená aj po 20. marci, kedy majú končiť v Nemecku opatrenia

 

Dodávatelia a výrobcovia rúšok  sa môžu len tešiť, že sa  vyvinulo trvalé rúškové šialenstvo navždy zmanipulovanej masy, lebo to im zabezpečí miliónové zisky bez konca.