„Rozdelia“si nás Turci, Rusi a USA? Merkel nás predala Erdoganovi a ISIS

17.08.2016 15:17

To, čo som tvrdil už viackrát v mojich článkoch, bolo teraz konečne  oficiálne oznámené aj v niektorých nemeckých médiách. Nemecká kancelárka nás – celú EÚ – „vydala a predala“ Erdoganovi a ISIS.

Turecko je už dávno dôležitou aktívnou centrálou a platformou pre rôzne islamistické organizácie a zoskupenia. Spolupráca s teroristickými organizáciami islamistov je už celé roky súčasťou tureckej politiky a koordinuje ju sám diktátor Erdogan.

Teraz to vyšlo údajne nedopatrením najavo, ako aj to, že o tom vedela už  dávno aj nemecká vláda.

Turecko aktívne podporuje Hamas, egyptské MB (Moslimské Bratstvo) a viaceré  teroristické skupiny v Sýrii, ktoré majú prepojenie s ISIS, alebo sú jej súčasťou.

Ale vôbec to nie je tak, ako  píše tlač, aj slovenská, že:“Nemecká vláda vydala vyhlásenie, že Turecko roky vedome spolupracuje s teroristickými organizáciami na Blízkom východe.......“ Nevydala ho totiž dobrovoľne! Prečo by Merkel prezrádzala sama seba!

Podľa mojich informácií ale vôbec nešlo o nedopatrenie. Lebo to, že táto prísne utajovaná vec sa dostala do verejnosti, súvisí s napätiami, (týka sa to predovšetkým vzťahov Nemecka s Ruskom a Tureckom), ktoré už dlhšie existujú vo vláde, a to nielen medzi koaličnými partnermi – predovšetkým medzi CSU a CDU – ale aj vo vnútri CDU.

Už dávno viem, že CDU minister vnútra de Maiziere, sa necíti celkom dobre vo svojej koži, lebo neraz musel vydávať isté vyhlásenia v súvislosti s utečeneckou politikou svojej šéfky Merkel, ktoré mu vôbec „nesedeli“ a ktoré vnútorne odmietal. A práve z Ministerstva vnútra teraz vyšla na verejnosť informácia, ktorú dostalo ARD. Ale už predtým ju dostali aj niektorí – z pohľadu Merkel – „nespoľahliví“ nemeckí žurnalisti!  Ešte dodám, že podobne ako minister vnútra, má „ťažké srdce“ vo vzťahu k Merkel, aj  jej niekdajší obľúbenec, významy CDU politik Wolfgang Bosbach, ktorý ju otvorene a tvrdo kritizuje za jej protureckú politiku, ako aj za katastrofálnu utečeneckú politiku.  Obaja páni sú blízki priateli a obaja pochádzajú z okolia Kolína n. R.

 A o Kolínčanoch je známe , že vždy držia spolu proti všetkým iným Nemcom.

A tak  o dva roky starší Bosbach neraz povie to, čo si minister vnútra len myslí a zatiaľ len myslieť môže, ale samozrejme, že svojmu kolínskemu kamarátovi aj povie a či prezradí! A ten už potom podá ďalej, ale vždy len vo vlastnom podaní.

Teraz prejdem k prvej časti názvu môjho článku.

Moja úvaha je (zatiaľ) len hypotetická teória, ktorá sa však ľahko môže stať tvrdou  realitou. Ako dobre vieme, len nedávno prišlo k abolútne nečaknému obratu v rusko-tureckých vzťahoch, čo len dokazuje, že v politike je všetko možné a že dokonca aj nemožné sa môže stať možným.

Putin a Erdogan sa „zbratali“ a vzťahy medzi Moskvou a Ankarou sa prehlbujú ďalej. Čím viac sa rozširuje priepasť medzi EÚ a Tureckom a prechádza do otvoreného nepriateľstva, čomu už nezbráni ani Merkal a v danej situácii už ani nemôže chcieť, tým viac sa Ankara napojí na Moskvu. Teraz majú už spoločného nepriateľa a je ním EÚ a ako sa mometálne ukazuje aj USA. To sa však môže veľmi  rýchlo celkom zmeniť. Ak sa stane Donald Trump prezidentom USA.

V týchto súvislostiach mám isté informácie, ktoré tu nechcem a nemôžem uviesť. Nepatria ani sem a ani do blogov. Posielam ich iným „smerom“.

Na tomto mieste toľko, že neoficiálna Trumpova výpoveď hovorí, že ako prezident urobí všetko preto, aby sa napätie medzi USA a Ruskom zmiernilo a odstránilo. Aj smerom k Ankare vyslal isté neoficiálne tóny, ktoré možno intepretovať tak, že má záujem na vytvorení „silnej trojky“ – Washington, Moskva a Ankara. Chce v tomto „spolku“ zničiť ISIS a islamistický terorizmus (tu by ale Erdogan musel obrátiť kabát – ale ako už vieme, nič v politike nie je nemožné). Keďže doslova opovrhuje Merkelovou a jej nemožnou politikou, tak z toho možno vydedukovať, že v takej konštelácii, ako som ju naznačil, bude nad EÚ visieť Damoklov meč a ak potom ani Putin ani Erdogan neprejavia isté zľutovanie nad starým spojencom a budú v nás vidieť už len bezmocnú korisť, tak si s radosťou  - a napokon vedení aj pomstychtivosťou – na nej skvele pochutia.

Možno, že sa Putin zmiluje aspoň nad Slovenskom – už len preto, že Robert Fico mu vždy dával najavo, že Slováci Rusko milujú (za čo ho slovenskí „riťolezi“ USA ničili), aj keď to nemohli zatvorení vo zvieracej kazajke merkelovsko-bruselskej naplno ukázať. Na druhej strane ho však určite veľmi rozhnevalo, že dvaja slovenskí prisluhovači Porošenka a USA, brali tučný žold v Kyjeve.

Pre Slovensko a Slovákov je preto dôležitý návrat ku slovanským koreňom - odporúčal by som to aj bratom Čechom - tak ako ich voľakedy oslavoval náš skvelý a geniálny Ľ. Štúr a toho predsa všetci Slováci uznávame, aj tí proamerickí (z ktorých niektori ma v reakciách na moje publikácie označujú ako agenta Moskvy – pritom som len realista, ktorý toho veľa vie – niekedy azda  až príliš veľa.....) A či nieeeeeee!!??