Rozbíjanie Adenauerovho Nemecka a jeho obetovanie globalizácii. Budovanie Európy nenárodnej

11.06.2017 20:57

Len keď sa podarí zlomiť národnostný duch najväčšieho národa Európy, duch nemectva, bude možné vytvoriť Európu bez národov. Je veľkým paradoxom Nemcov, že práve Helmut Kohl, ktorý bol mimoriadne silným patriotom a ktorý pri každej príležitosti vyzdvihoval význam patriotizmu pre Nemcov, umožnil odštartovanie kariéry Angely Merkel. Táto kancelárka robi všetko preto, aby vyhovela vplyvným kruhom, ktoré chcú za každú cenu, aby čo najskôr vznikol jednotný európsky „národ“, ktorý bude ľahko manipulovateľný a ktorý bude poslušne slúžiť cieľom globálnych síl. Elita, ktorá sa za nimi skrýva, perfektne využíva migračnú krízu na presadzovanie svojich plánov.

Spolková vláda v tejto kríze opakovane porušuje právo a porušuje ústavu, ktorá striktne prikazuje exekutíve konať vždy len v súlade so zákonom. V tom ju podporujú takmer všetci poslanci v Bundestagu a sú len niekoľkí, ktorí ju vyslovene za to kritizujú. Spomeniem tu aspoň Wolfganga Bosbacha z CDU.

V  Nemecku už ale  neexistuje skutočne fungujúca demokratická kontrola.

Toľko vychvalovaný nemecký „Rechtsstaat“ existuje už len na papieri, lebo bol totalitným spôsobom vybranou politickou elitou neoficiálne zrušený.

Na Merkel bolo v priebehu posledných dvoch rokoch podaných množstvo trestných oznámení, ale zatiaľ ju štátna prokuratúra z ničoho neobžalovala. Merkel je v tomto smere oveľa mocnejšia ako Trump, v prípade ktorého robia Demokrati a ich médiá všetko pre to, aby ho odstavili od moci. A majú k tomu neporovnateľne silnejšie páky, ako tí v Nemecku, ktorí by niečo podobné chceli urobiť s Merkel.

Na potvrdenie oprávnenosti mojej kritiky na tomto mieste poviem len toľko, že v Nemecku merkelovskú politiku oficiálne i neoficiálne kritizuje a atakuje mnoho renomovaných profesorov a odborníkov štátneho a ústavného práva. Avšak ich varovné slová mainstream médiá ignorujú a vládnuca elita v Berlíne ich len cynicky prepočuje.

Teraz uvediem aspoň jedného z hore spomenutých profesorov.

Karl Albrecht Schachtschneider (svojho času bol aj v SPD, aj v CDU, ale sklamaný ich politikou obe strany opustil) verejne v prednáškach a knihách nevyvrátiteľne ukazuje ako súčasná nemecká politická elita obetúva nemecký národný štát, ktorý po vojne vytvorili Nemci a ktorý podľa Adenauera, Kohla i Schmidta mal byť pilierom a zárukou slobody a mieru, bezohľadnej a dravej globalizácii a katastrofickej europeizácii všetkých národov Európy. A touto obetou má byť vytvorená nová Európa – Európa bez národov, Európa, kde budú len masy poslušných devótnych producentov a konzumentov, teda homogénna masa zotročených moderných otrokov.

Niekoľko z veľkých „zločinov“ proti ústavnému právu podľa Schachtschneidera:

Protiústavné a stále trvajúce otvorenie nemeckých hraníc pre milióny utečencov

Nezlučiteľnosť suverenity štátu Nemecka s utečeneckou politikou Berlína 

Aktivity inštitúcií EÚ parlamentu a Najvyššieho súdu EÚ nemajú demokratickú legitimnosť

Absurdné nelegitimné opatrenia ECB

Protiprávne otvorenie trhov EÚ pre multinacionálne koncerny

Schachtschneider hovorí aj o tom, ako politici Nemecka zneužívajú svoj mandát, ktorý dostali od voličov práve proti ním:

Strany koalície nedovolia ľudové hlasovania

Spoločne s médiami presadzujú také rozhodnutia, ktoré prevažná časť národa odsudzuje

Kontrolujú médiá a tým blokujú slobodný prejav názorov a zavádzajú cenzúru

Konajú tak so všetkými im dostupnými nástrojmi jemného despotizmu

Ja na záver už len dodám, že Švajčiari, ktorí nie sú v EÚ, možnosť ľudového hlasovania majú. Ich demokracia má v tomto smere skutočnú hodnotu, nemecká nie.