Robert Malone: Klamstvá o korone, o ktorých mi moja vláda tvrdila, že sú pravdami

07.05.2023 23:10

Robert Malone je jedným z najkvalifikovanejších ľudí na svete na to, aby hovoril o vakcínach  objektívne. Je naším šťastím, že existujú odvážni ľudia ako on, ktorí ohrozujú svoju povesť a riskujú aj zničenie svojej kariéru tým, že vystupujú proti týmto veciam a hovoria nebojácne o nich skutočnú pravdu.

 

Ako študent medicíny a ako duktorant Robert Malone  koncom osemdesiatych rokov prvýkrát vynašiel technológiu vakcíny mRNA. V tom čase si nedokázal predstaviť, že raz bude hrať vedúcu úlohu v hnutí odhaľujúcom nebezpečenstvo mRNA vakcín. Boli podané miliardám ľudí – bez akýchkoľvek informácií o veľkých rizikách pre ich zdravie. 

Pripomína to svojím spôsobom zlopovestného nacistického doktora Mengeleho, ktorý robil svoje nebezpečné vedecké experimenty na zajatcoch z koncetrákov.

 

Dr. Malone bol cenzurovaný  od Big Tech a očierňovaný médiami za to, že vystupoval proti lživému mainstreamovému spravodajstvu v súvislosti s pandémiou. To mu však nezabránilo v tom, aby naďalej hovoril a upozorňoval svet na pavučinu klamstiev, do ktorých sme všetci boli chytení a mnohí sú v nej aj naďalej.

 

Od bezpečnosti a účinnosti vakcín cez lockdowny až po masky. Dr. Malone je autoritatívnym hlasom disidentov proti korona-politike. 

Ukazuje temnú stránku korona agendy, odkrýva úlohu mainstreamových médií, cenzúry, propagandy a nového sveta transhumanizmu, ktorý presadzuje Svetové ekonomické fórum a jeho prisluhovači.

 

Ako je možné, že lži propagované vládami pretrvávajú a naše inštitúcie ich nedokážu a či nechcú napraviť?

 

Aké dopady mala korónová politika na ľudské životy, živobytie a na demokracie?

 

Robert Malone sa vo svojej najnovšej publikácii dostáva k podstate týchto otázok a dokazuje, ako boli údaje, správy a emócie počas pandémie zámerne skreslené a zmanipulované.

 

Vlády zámerne vybudzovali strachy ľudí, aby ich potom mohli manipulovať a ovládať.

 

Médiá osočovali každého, kto vystúpil proti oficiálnej propagande.

 

Malone poukazuje na zvrátené prepojenia medzi farmaceutickým priemyslom, vládami a médiami a hovorí nám, čo s tým urobiť.

 

Nikdy sa neuspokojí s jednoduchou odpoveďou alebo riešením, navrhne niekoľko akčných plánov pre lepšiu budúcnosť. A tak apeluje na každého z nás, aby sme hľadali riešenia, hľadali vlastné cesty a vzopreli sa kontrole fašistických a totalitných vládcov.

 

Ak sa máme vynoriť z temnoty – do sveta, ktorý bráni ústavné princípy, rešpektuje ľudské práva a ctí slobodu prejavu – tak všetci musíme zohrať úlohu v tejto zmene!