RKI: „Chrípková vlna prvý raz po 30. rokoch neprišla“. Je to ale pravda?

29.04.2021 23:43

Robert Koch Institut - RKI (ktorý je spoluzodpovedný za korona politiku Berlína, proti ktorej neustále protestujú v nemeckých mestách státisíce ľudí) tvrdí, že chrípková vlna v tomto roku neprišla.

Minulý týždeň RKI uviedol vo svojej správe, že v Nemecku sa infikovalo v tejto zime len 519 ľudí s influenza vírusom. Z toho bolo potvrdených 13 úmrtí. To je doslova neuveriteľne mizivý počet.

O to viac je to nepredstaviteľné, pretože každoročne dosiaľ v Nemecku ochorelo na chrípku státisíce ľudí a tisícky a či až desaťtisícky z nich zomreli.

A tak to bolo nie len po dobu 30 rokov – RKI totiž oznámil, že len 30 rokov sa v tomto smere robia štatistiky. RKI ďalej uvádza, že chrípkova vlna sa nevyhla len Nemecku, ale takmer všetkým krajinám severnej polgule.

Každoročne je v nemeckých nemocniciach minimálne 50 000 až 100 000 ľudí, ktorí majú veľmi ťažké chrípkove ochorenie. Podľa RKI bolo v zime 2017-18 v krajine vystavených lekármi až 5,3 milión práceneschopností z dôvodov chrípkového ochorenia.

To všetko tento rok údajne kvôli korone nebolo.

To všetko je ale veľmi pozoruhodné (a či podozrivé? Veď na klamstvá systémových médií sme si už zvykli a tiež aj na klamstvá v štatistikách rôznych systémových inštitútov), lebo všade v týchto štátoch severnej polgule zúrila údajne len korona.

Preto je veľmi oprávnené podozrenie, že chrípková vlna tu bola – tak ako každý rok – ale tentoraz sa všetky chrípkové ochorenia a úmrtia na chrípku všade zahrnuli do údajov korony.