Republikánsky politik Gaetz: Vláda USA má za cieľ „Regime Change“ v Rusku

02.06.2022 23:42

Matt Gaetz reprezentant Floridy v Kongrese USA obvinil Bidenovu vládu z toho, že v Ukrajine testuje červenú líniu pre atómovú vojnu s Ruskom. Povedal, že jej cieľom vôbec nie je obrana Ukrajiny, ale zmena vlády v Moskve.

Gaetz:

„Chceme naozaj vojnu s Ruskom, ktoré má 6000 nukleárnych zbraní?“

Gaetz cituje aj jedneho poslanca Kongresu:

„Nie sme vo vojne len preto, aby sme podporili Ukrajinu, ale prostredníctvom Ukrajiny sme nepriamo vo vojne s Ruskom.“

Matt Gaetz hovorí aj o tom, aké obrovské množstvo peňazí vynakladá Biely Dom na vojnu proti Rusom, a to v takej miere, že to úplne zatieňuje financie vydané na vlastnú krajinu.

To svedčí o tom, že sa USA pripravujú na vojnu. Americká vláda medzičasom dodala Ukrajine už toľko zbraní, že už dokonca musela siahnuť na vlastné rezervy učené pre armádu USA. Pritom nejde len o malé zbrane, ale aj o zbrane ťažké.

Gaetz aj ďalšími svojimi výpoveďami len prízvukuje, že vláde Bidena a mnohým poslancom Demokratov v Kongrese vôbec nejde o Ukrajinu, ale že ju len využívajú na to, aby prišlo k pádu režimu Vladimíra Putina.

Aby bol dosiahnutý tento cieľ, tak Bidenova vláda a poslanci Demokratov sú ochotní posielať do Kyjeva nespočetné miliardy dolárov (o ktoré okrádajú vlastný národ) priamo do rúk ukrajinských koruptných politikov a oligarchov.