Renomovaný korona expert z USA: Pfizer-vakcína zabije viac ľudí ako ich zachráni!

20.09.2021 23:04

18 členné grémium expertov z FDA (USA Spolkový Úrad pre lieky) zamietlo šestnástimi hlasmi proti dvom návrh  na pripustenie posilňovacieho očkovania od Firmy Pfizer. Ich zasadanie trvalo osem hodín. Nepripustenie vakcín bolo zdôvodnené veľkými pochybnosťami expertov vzhľadom na bezpečnosť vakcíny. Zamietnutie vakcíny sa týka všetkých starších ako 16 rokov.

Steve Kirsch riaditeľ COVID-19 EARLY Treatment Fund (Fond pre skoré liečenie Covidu-19) vyhlásil počas svojej prednášky pred grémiom veľmi dôrazne, že vakcíny proti Covidu 19 v skutočnosti zabíjajú viac ľudí ako ich zachránia.

Kirsch to vyjadril symbolicky nasledovne:

„Budem sa dnes koncentrovať na slona v priestore, ktorého dobre vidno, ale hovoriť o ňom nechce nikto. Ide o jednoznačný fakt, že vakcíny zabijú väčší počet ľudí, ako ich zachránia. Bolo nám nahovorené a či vsugerované, že vakcíny proti korone sú úplne bezpečné, ale to jednoducho nie je pravda (inými slovami je to lož – pozn. autora článku).

Pfizer vo svojom referáte, kde boli podchytené v priebehu šiestich mesiacov infarkty srdca v súvislosti s očkovaním proti korone, uviedol, že VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – zariadenie, ktoré hlási nečakané udalosti v dôsledku očkovania) zaznamenal, že infarkty srdca po vakcínach proti Covidu sa vyskytli 71 krát častejšie ako v prípade iných vakcín.“

Kirsch pred grémiom povedal, že z tohto referátu vyplýva fakt, že aj keby vakcńy proti korone ponúkali 100 percentnú ochranu, tak aj v tom prípade bude znamenať,  že ak zachránime jeden život, tak súčasne zabijeme dvoch ľudí.

Na záver  oznámil  ešte jeden otrasný fakt:

„Štyria experti urobili analýzy očkovania, keď každý z expertov vychádzal z iných údajov a ktoré nepochádzali z amerických zdrojov. A všetci štyria prišli k takmer identickým výsledkom v súvislosti s vakcínami proti korone:

Okolo 411 úmrtí na milión vakcínových dávok.“

To v prípade USA znamená, že ak bolo zaočkovaných 300 miliónov dávok, tak to spôsobilo smrť 123  300 ľudí

Handelsblatt.de uvádza, že do 15.9. bolo zaočkovaných v Nemecku prvou dávkou 105 miliónov ľudí

De.Statista.com: K 20. 9. bolo podľa Bloomberga na celom svete zaočkovaných 5,9 miliárd dávok vakcín proti Covidu.

To sú údaje a fakty, ktoré sú doslova otrasné a len poukazujú na to, že tu predovšetkým ide o obrovské zisky.