Renomovaný doktor, veľký prívrženec Covid-mRNA-vakcín zomrel nečakane na infarkt srdca, mal len 42 rokov

16.08.2023 22:22

Zdravotné následky po očkovaní sa stali pravidelnou témou pre diskusie. Závažné prípady, ako je trombóza v kritických miestach a srdcové problémy, patria medzi najbežnejšie, ako to uvádzajú už neraz aj prosystémové médiá.

 

Ak ide o celebrity, ktoré utrpeli zdravotné škody po vakcinácii, tak sa dostanú do mainstreamových médií a na Twitter. Takéto prípady sú pre médiá ale najpikantnejšie, keď ide o vyslovene očkovacích lobistov.

 

Jednym z nich bol populárny mexický televízny lekár Moreno, ktorý pravidelne vystupoval ako „odborník na očkovanie“ v relácii „Mexico Today“. Ten náhle zomrel na infarkt srdca. Dr. Alfredo Victoria Moreno mal iba 42 rokov, keď doma zomrel počas spánku. Bol zarytým zástancom mRNA vakcín  proti Covidu.

 

Veľká celosvetová obec fanúšikov Dr. Morena smúti nad jeho predčasnou smrťou na sociálnych sieťach. Jeho odchod označili za veľkú tragédiu.

 

Mexický televízny lekár Moreno, známy epidemiológ, fenomén TikTok a odborník na vakcíny-Covid, ktorý prevádzkoval webovú stránku https://provaccines.com a bol častým mediálnym prispievateľom do relácie Mexico Today („Hoy!“) náhle zomrel, a to celkom nečakane na infarkt.

 

Fyzicky zdatný zdravotník a odborník na verejné zdravotníctvo nemal žiadne predchádzajúce zdravotné ťažkosti. Pravidelne sa objavoval v relácii DNES ("HOY!"), kde aj podával očkovacie látky spolupracovníkom televíznej relácie počas vysielania.

 

Dr. Moreno povzbudzoval aj svojich 440 000 sledovateľov na Instagrame, aby sa dali zaočkovať. Mal tiež veľkú sledovanosť na TikTok.

 

Lekár Moreno patrí medzičasom už do veľmi dlhého zoznamu mladých proti korone očkovaných ľudí, ktorí v posledných dvoch rokoch zomreli „náhle“ na infarkt alebo mŕtvicu.