Rakúsky viceprimátor je zhrozený z utečeneckej politiky predošlej vlády a chce sa mu z nej zvracať

18.01.2019 22:18

Michael Schnedlitz viceprimátor z Wiener Neustadt, renomovaný politik FPÖ po ďalšej vražde rakúskej ženy moslimským utečencom, ktorá sa stala pred niekoľkými dňami v jeho meste, vyhlásil:

“Keď ešte jeden politik prehlasi, že v Rakúsku je všetko v poriadku, alebo keď niekde budem počuť, že migranti sú pre nás obohatením, tak sa povraciam. Keď ešte raz o nich počujem, že sú úbožiaci traumatizovaní, alebo počujem od niekoho útoky na našich občanov len preto, že vyslovia pravdu, tak to viac neznesiem.

Na prvom mieste musí byť predsa ochrana našich detí!

To musí každý politik, ale aj médiá, NGO, Caritas, azylová industria a všetci ostatní – do čerta a do pekla s nimi – konečne pochopiť!“

Tieto vety napísal politik a viceprimátor aj na svoj Facebook.

Ako sa vyjadril, tak ho už prešla všetka trpezlivosť a praskli mu nervy po tom, keď v jeho meste 19 ročný sýrsky azylant vraždil.  

13. januára predpoludním objavili chodci v mestskom parku v kríkoch ženskú mrtvolu len slabo pokrytú konármi a listím. Už nasledovný deň polícia zatkla Sýrčana Yazana  a obvinila ho z vraždy jeho 16 ročnej expriateľky Manueli K.

Pritom dievča, ktoré sa s ním už dávnejšie rozišlo, podalo pred nejakým časom na neho,  ktorý prišiel do Rakúska už v roku 2014, trestné oznámenie kvôli opakovanému sexuálnemu obťažovaniu a telesnému poraneniu. Napriek tomu ostal na slobode, a to bol ortieľ smrti pre mladé dievča.

 Hovorca Ministerstva vnútra sa k prípadu vyjadril nasledovne:

„My sme mali zviazané ruky, lebo podľa platných zákonov môže Rakúsky spolkový úrad pre záležitosti cudzincov vyhostiť delikventa cudzinca až po vražde alebo po závažnom lúpežnom prepade.“

Je  priam neuveriteľné aké úbohé Kocúrkovo sa stalo z EÚ, ktoré sa riadi utečeneckou politikou Merkel. Najprv musia byť naše ženy znásilňované a vraždené migrantami a až potom (možno) príde nejaká reakcia z našej strany.

Patológia takýchto zákonov je ale „do neba volajúci hriech“.