Rakúsky politik na Facebooku: Migrácia vraždí! Hrozí mu väzenie za poburovanie!

25.09.2022 23:06

Markus Leinfellner (FPÖ), člen rakúskeho Bundesratu (má 61 členov) zo Štajerska, napísal na Facebooku vetu: „Zuwanderung tötet“ – „Migrácia vraždí“.

Bola to reakcia po tom ako sa verejnosť dozvedala o desivom brutálnom čine troch mladých Afgáncov. Najprv v byte jedneho z nich vo Wien-Donaustadt nadrogovali a predávkovali len 13 ročnú Leonie, potom ju viackrát znásilňovali, až mladučké dievča upadlo do bezvedomia, z ktorého sa už neprebralo.

Následne ju Afgánci zabalili do pokrovca a ako kus nepotrebného odpadu vyniesli na ulicu a uložili pod strom. Tam ju objavili okoloidúci a zavolali záchranárov. Tým sa už úbohé dievča ale nepodarilo privolať do života.

Medzičasom Štátna prokuratúra v Grazi už prešetruje skutkovú podstatu trestného činu poburovania verejnosti, pričom zároveň už požiadala Krajinský parlament Štajerska, aby zrušil imunitu Markusa Leinfellnera, čo je predpokladom toho, aby ho mohla prokuratúra obžalovať.

Štajerský parlamentný Výbor pre ústavu  sa so žiadosťou prokuratúry bude zaoberať 4. októbra a rozhodne, či jej vyhovie, čo je viac ako pravdepodobné.

Jeho predseda je Lukas Schnitzer (ÖVP) a pre jeho stranu je FPÖ niečo podobné ako pre býka červená plachta, a tak určite urobí všetko pre to, aby jeho výbor zrušil imunitu Leinfellnera.

Aj tento prípad je len ďalším dôkazom toho, že nežijeme v demokracii, ale v totalite s nálepkou demokracia.

Politik, ktorý sedí v rakúskom Bundesrate i v štajerskom Krajinskom parlamente, povedal pravdu (migranti prinesli so svojou „kultúrou“ zvýšenú kriminalitu a mnohí z nich robia doslova sexuálnu „poľovačku“ na európske ženy), ktorá ale protirečí totalite a hneď sa mu za to dostalo veľkej pozornosti od prokuratúry.

Možno takúto justíciu ešte vnímať ako nezávislú a objektívnu? Oveľa skôr ju možno vnímať ako „pomocníčku“ pri vybavovaní istých záležitostí, ktoré sú dôležité vládnej strane ÖVP.

Pre rakúske médiá sa k tomuto vyjadril Stefan Hermann (FPÖ), poslanec štajerského Krajinského parlamentu:

„Je zrejmé, že tu ide o pokus  zastrašovania člena Bundesratu Leinfellnera prostredníctvom anonymného trestného oznámenia. Pritom Leinfellner neurobil nič iné, len sa v rámci svojej politickej činnosti vyjadril.

Strašné znásilnenie a zavraždenie Leonie afgánskymi mladíkmi vyvolal zdesenie v celej krajine a k tomu sa vyjadril Leinfellner ako politik. V žiadnom prípade nesmie byť vydaný prokuratúre. To predsa nemôže byť, že keď poslanec a člen Bundesratu tematizuje problém migračnej kriminality, tak má byť anonymnými trestnými oznámeniami zastrašovaný a umlčaný.

Také ale je Rakúsko 2022, kde vládnu Čierni so Zelenými!“