Rakúsko: „Očkovacia pasca“ čaká na vás všade – aj u vášho domáceho lekára

31.07.2021 23:43

V Rakúsku sa v nej ocitlo už mnoho občanov. Nejeden Rakúšan ide nič zlé netušiac ku svojmu lekárovi a domov sa vráti zaočkovaný proti korone, a to bez toho, aby to chcel. Informuje o tom rakúske periodikum WB. Pacienti sú vystavení veľkému tlaku agresívne reagujúcich lekárov.

WB uvádza:

„Skutočne je vám vaše zdravie úplne ľahostajné?“, pýtal sa jeden domáci lekár v jednom hornorakúskom meste nahnevaným hlasom svojho pacienta.

Pacient sa na lekára, ktorý vedel, že nie je zaočkovaný proti korone, pozrel zadivene a potom povedal:

„Moje zdravie je pre mňa, doktor, mimoriadne dôležité a práve preto sa nedám očkovať.“

Mená oboch sú WB známe a redakcii sú známe aj mená početných osôb v ďalších podobných prípadoch.

WB ďalej v inom prípade uvádza aj mená s povolením dotyčných:

To, že čoraz viac domácich lekárov čoraz častejšie a čoraz agresívnejšie vyvíjaja tlak na pacientov, aby sa dali očkovať, to poburuje aj Lilly Petschnig z mesta Völkermarkt v Korutánsku.

Prišla sa sťažovať do redakcie WB:

„Môj manžel išiel pred týždňom k svojmu doktorovi, aby sa pred služobnou cestou do Nemecka dal otestovať. Jeho domáci lekár mu začal agresívne nadávať, že tiež len patrí k  neočkovaným idiotom, ktorí sú na vine, že lekári ako on musia nosiť rúško.“

Pani Petschnig, ktorá sama má medicínske vzdelanie, v redakcii povedala, že ani jej muž, ani ona sa v žiadnom prípade nedajú očkovať.

Povedala nahnevane:

„Vidím predsa každodenne, čo sa mnohým zaočkovaným stáva.“

Redakcii porozprávala o viacerých takých prípadoch s katastrofálnymi následkami po očkovaní proti korone. V jednom z prípadov išlo o 32 ročného muža, ktorý krátko po druhej dávke vakcíny dostal krvácanie do mozgu, v druhom prípade išlo o 62 ročnú ženu, ktorá po druhom očkovaní dostala trombózu v očnej véne.

Pani Petschnig podľa vlastných slov často cestuje služobne po Rakúsku  a má prehľad o tom, ako to vyzerá v mnohých nemocniciach. Hovorila, že napríklad do jednej nemocnice v Klagenfurte každý deň dopravia 25 až 30 osôb, ktoré majú ťažké zdravotné komplikácie po očkovaní proti korone.

Aj v Rakúsku čoraz viac rastie odpor proti očkovaniu a proti korona opatreniam. Mainstream to takmer celkom ale zamlčuje.