Radšej denne 500 migrantov vyhostiť ako mať denne 50 útokov nožmi!

23.10.2022 23:00

Opäť a opäť vraždia v Nemecku migranti……opäť sa to stalo, tento raz v 170 tisícovom meste pri Rýne, v Ludwigshafene (narodil sa tam už zosnulý kancelára Helmut Kohl), kde 25 ročný muž zo Somálska  zavraždil nožom v mestskej časti Oggersheim za bieleho dňa dvoch mužov a dvoch ťažko poranil.

Vybral si ich náhodne, zrejme mal chuť niekoho zabiť – zabiť len tak, zabiť z rozmaru alebo z nenávisti ku kresťanom.

K tomu sa vyjadrila z politických strán len AfD a veta, ktorá je titulkom článku je súčasťou tohto vyjadrenia.

Miestna polícia dokázala útočníka zadržať len tak, že ho postrelila. Je v nemocnici a možno takmer s istotou predpokladať, že bude vyhlásený za psychicky narušeného, a neskončí vo väzení ako je to v podobných prípadoch v  Nemecku obvyklé, ak ide o migranta.

Pre prosystémových a vládnych nemeckých politikov a pre mainstream je to len ďalší  bežný prípad a ani ich len nenapadne povedať niečo kritické o utečeneckej politike, ktorá otvorila hranice fakticky každému, kto sa vyhlási za utečenca. Nikto neskúma, kto to je, a tak do Nemecka prichádza aj množstvo „psychicky narušených“, ktorí vraždia, znásilňujú a dopúšťajú sa aj mnoho inych kriminálnych činov.

A ako uvádza AfD, tak denne prichádza v Nemecku ku viac ako 50 útokom nožmi a mačetami a do roka je to hrôzu budiace číslo: 18 250!

Určite nemusím zdôrazňovať, že „kultúra“ vraždenia ľudí nožmi prišla do Európy s migrantami a utečencami z afrických a arabských krajín, z Afganistanu a Pakistanu a zapustila v nej veľmi silné korene.

Nemci urobili pre utečencov nesmierne veľa – dali im peniaze, bývanie, stravu, šaty a neraz platili a platia za to aj svojimi životmi a znásilnenými ženami.

V tejto súvislosti jedno vyhlásenie AfD:

„Sen o množstve skvelých odborníkov z radov migrantov sa rozplynul a premenil sa na dlhú stopu preliatej krvi a sĺz. Začnime konečne ich vo veľkom vyhosťovať.“

Dnes v nedeľu sa konal v Ludwigshafene pohreb mužov, zavraždených Somálčanom. Jeden mal 35 a druhý len 20 rokov.

Najčítanejšie regionálne mainstream-noviny Mannheimer Morgen zo susedného 300 tisícového Mannheimu (obe mestá oddeľuje od seba len najväčšia nemecká rieka Rýn) napísali k smutnej udalosti vo svojom článku informujúcom o pohrebe odporne cynickú vetu:

„Ein Meer aus Kerzen und Blumen, mehr als 1000 Trauernde: Der Gedenkzug für die Opfer der Messerattacke in Oggersheim war ein eindrucksvolles Zeichen der Anteilnahme - mit nur kleinen politischen Störgeräuschen.“ – Záplava sviečok a kvetov, viac ako 1000 smútiacich: Sprievod ľudí, ktorí si prišli uctiť obete útoku nožom v Oggersheime, bol výrazným znakom ich účasti – boli tam pritom len nepatrné politické rušivé šumy.“

Devótnejšie a poplatnejšie systému sa žurnalizmus už sotva dokáže prejaviť – ani jediné slovo k tomu,  že smrť dvoch mladých mužov bola absolútne zbytočná a že je len a len dôsledkom katastrofálnej, voči vlastným občanom totálne nezodpovednej migračnej politiky.

A tých účastnikov pohrebu, ktorý to hlasne prejavovali, označiť ako politicky rušivé šumy – inými slovami ako nepríjemne obťažujúci pichľavý hmyz – to je vulgárne, ale absolútne výstižne vyjadrené len žurnalizmus exkrementový, patriaci do žumpy alebo na hnojisko!!!