Publicista a autor Michael Grandt: V súčasnej situácii môže štát začať občanov vyvlastňovať

06.12.2020 23:58

V Nemecku a v EÚ sú potrebné bilióny eur na to, aby bolo možné zvládnutie korona krízy, ekonomickej krízy, utečeneckej krízy, klíma krízy a ďalších kríz. Štáty ale majú prázdne „kasy“. Preto za „zatvorenými dverami“ už požadujú mnohí politici, aby sa prikročilo k postupnému vyvlastňovaniu občanov.

Michael Grandt o tom publikuje a podrobne ľudí informuje (čo je určite nebezpečné). Vysvetluje, čo všetko môže štát občanom vziať. Tvrdí, že štát má veľa možností ako  vziať ľuďom peniaze, domy a dokonca i firmy a iné cennosti. Pre Grandta sú peniaze najistejšie, ak sú dobre ukryté niekde doma a rozhodne nie uložené v banke, kde aj tak už nič nevynášajú.

Grandt hovorí, že už dnes v Nemecku platia početné vyvlastňovacie zákony, o ktorých sa nikde nepíše a občania o nich nemajú ani len potuchy. A čo platí v tomto smere v Nemecku, tak to je už aj v iých štátoch EÚ. Na základe množstva zdrojov, ktoré preštudoval, zostavil listinu, kde opisuje 41 spôsobov, ako si štát môže vziať nielen peniaze od občanov.

Keďže tieto obsiahle a doslova „protištátne“ informácie nechceli zverejniť žiadne médiá, tak Michael Grandt – zanietený bojovník za práva občanov – si našiel vydavateľstvo (čo v tomto prípade vôbec nebolo jednoduché), ktoré bolo ochotné vydať jeho brizantné informácie knižne.

A jeho skvelá kniha medzičasom už vyšla.

Možno sa v nej dočítať napríklad aj to, kto už je utajený „Enteignungsminister“  (minister vyvlastňovania) v Nemecku, o ktorom občania  nič nevedia a ani nič netušia.