Prostitúcia v Nemecku prinesie ročne 15 milard eur. Ženy sú k nej neraz brutálne nútené

16.04.2016 14:27

V žiadnom štáte Európy sa v remesle prostitúcie neotočí toľko peňazí, ako v Nemecku. Nikde nechodí k prostitútkam také veľké množstvo mužov ako v Nemecku. Každý deň ich navštívi približne 1, 25 milión zákazníkov! V Nemecku pracuje okolo 400 000 ľudí v prostitúcii, z toho je podľa odhadu až 90 percent žien - je to priam neuveriteľné číslo. Tento údaj pochádza z Ministerstva pre rodinu i od Spolkového štatistického úradu.  

Zákonodarca pripravuje zákon, že ak niekto použije služby prostitútiek, ktoré sa prostitujú z donútenia pasákmi, tak mu hrozí až päťročné väzenie. Je to pokus o reguláciu tohoto remesla, kde sa produkujú enormne vysoké zisky, z ktorých značná časť je ilegálna. Štatistický úrad uvádza, že v bordeloch pracuje viac ako 80 000 prostitútiek. Na Strassenstrichu (pouličná prostitúcia) je okolo 72 000 prostitútiek. V segmente Hosstessen-Prostitution je zamestnaných približne 60 000 sexuálnych pracovníčiek. Približne 180 000 prostitútiek pracuje v hoteloch, sex-kinách a v  Table Dance baroch.

Veľký počet týchto žien pracuje z násilného donútenia v remesle prostitúcie. Neexistujú nijaké spoľahlivé odhady, aké číslo to je. DPA udáva, že v roku 2011 bolo v priebehu dvoch rokov v Nemecku donútených pracovať ako prostitútky asi 30 000 žien. Odborníci sú ale presvedčení, že toto číslo je oveľa vyššie. 

15 miliard, ktoré uvádzam v titulke článku, nepredstavuje zisk z prostitúcie, ale sumu, ktorú zákazníci do roka zaplatia prostitútkam.

Štát sa vo vzťahu k prostitúcii náchádza v podobnej situácii ako aj pri fenoméne fajčenia. Na jednej strane sa usiluje o zákony, ktoré sú namierené proti prostitúcii, ale na strane druhej na nej aj zarába, lebo je zdanená.

Preto ju ani nikdy celkom nezakáže.

 

pokračovanie nasleduje - priložím ho sem ešte dnes

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dokončenie:

A nebolo by to ani dobre, keby sa tak stalo, a to z nasledovných dôvodov:

Narástla by kriminalita v oblasti znásilňovania žien, pedofilného sexu a tiež by narástla aj kriminalita tých, ktorí na prostitúcii zarábali, lebo by v kriminalite hľadali nahradenie ušlých zárobkov. 

Naša chorá, patologická civilizácia nemá na nič optimálne riešenie! Nie sme schopní žiť v mieri, bratstve a láske a nie sme schopní žiť bez nenávisti, deštruktivity a bez násilia a znásilňovania!

V priebehu posledných rokov sa konali v Nemecku desiatky procesov proti brutálnym pasákom, ktorí nútili ženy k prostitúcii a pritom ich držali za neľudských podmienok ako svoje otrokyne.

Jeden  z týchto procesov sa konal v Hannoveri, kde sa ukázalo, akými krutými metódami boli ženy donucované k prostitúcii. Dvaja bratia z Bulharska, tureckej národnosti, zlákali sľubmi štyri mladé Bulharky do Hannoveru a prinútili ich, aby sa prostituovali. Dievčatá odchádzali do Nemecka s tým, že budú pracovať ako čašníčky v reštaurácii a zarábať 1000 eur mesačne. 

Po príchode do Hannoveru im bratia vzali pasy, viackrát ich znásilnili a bili ich remeňmi a palicami a vyhrážali sa im smrťou, až ich napokon celkom zlomili a zastrašili. Dievčatá boli strážené a zamykané do dvoch izieb, kde museli denne súložiť s početnými zákazníkmi a všetky peniaze odovzdať svojím trápiteľom. Po polroku sa jednej podarilo újsť a ísť na políciu.

Súd odsúdil oboch Bulharov na štyri roky väzenia.