Propaganda vojny na Západe a prípravy na ňu nepoznajú hraníc!Bežia na plné obrátky! Kto si sám vyhodí do vzduchu mrakodrapy s tisíckami ľudí, tomu nemožno veriť!

02.02.2024 12:25

Propaganda, ktorá má dôkladne pripraviť nemecky hovoriace krajiny na vojnu, je čoraz protirečivejšia.  Pod jej vplyvom Rakúsko a Švajčiarsko sú posúvané čoraz viac do NATO.

 

V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku dosiahla vojnová propaganda nový vrchol. Zatiaľ čo v Nemecku je živený strach z Ruska, tak vplyvné kruhy pracujú na tom, aby Rakúsko a Nemecko sa stali členmi NATO.

Bild svojim (našťastie stále menej a menej čítaný) čitateľom oznámil, že polovica Nemcov sa obáva Putinovho útoku. Takáto rétorika trvá už týždne a koniec je v nedohľadne.

 

Nemeckú spoločnosť pripravujú na priamu vojnu s Ruskom – a samozrejme to bude „nepriateľ“, ktorý zaútočí a samozrejme NATO povedie „obrannú vojnu“.

Hlavným režisérom tejto propagandy je minister obrany Pistorius – ten má na to celý arzenál  rétoricky magicko-účinných slov a výpovedí ako nadšiť občanov do príprav na vojnu s Ruskom.

 

Aj v Rakúsku prebieha ďalšia kampaň smerom k definitívnemu vstupu do NATO. Rakúsko je de facto už „pričlenené“ k NATO. Kremeľ Rakúsko už nepovažuje za neutrálne a v krajine budú čoskoro rozmiestnené rakety protivzdušnej obrany NATO a jeho vojenské transporty (aj počas veľkého cvičenia NATO) vo veľkom prechádzajú cez „neutrálne“ Rakúsko.

 

Rakúske ministerstvo obrany teraz volá po federálnej armáde „pripravenej na vojnu“ – a po desaťročiach neutrality to možno vnímať ako priamu výzvu na členstvo v NATO. Niečo podobné počuť aj zo Švajčiarska. NZZ napríklad píše, že švajčiarska východná strana je úplne otvorená a Rus by vraj mohol v podstate prepochodovať až do Francúzska.

 

Aj v Škandinávii si ľudia mysleli, že neutrálny status je veľmi pevne a natrvalo stanovený. Ukázalo sa,  že to bol veľký omyl. Treba poznamenať, že medzi tamojším obyvateľstvom určite existuje podpora pre lepšie financovanie alebo reformu ozbrojených síl, ale podpora „pripravenosti na vojnu“ proti Rusku pravdepodobne vôbec nie je silná.

 

Treba tiež dodať: Keď bolo Rakúsko naposledy pripravené na vojnu proti Rusku, tak ako republika už ani neexistovalo. Zavládla v ňom nemecká fašistická kampaň, a to všetko sa skončila miliónmi mŕtvych.

Keďže Ukrajina bude musieť tento rok priznať porážku, tak  to znamená, že NATO čelí najhoršej porážke od svojho založenia. To bude pravdepodobne rétoricky eliminované a zároveň sa spustí ďalšia propaganda o skorom Putinovom útoku na Západ.

 

Kremeľ pritom viackrát deklaroval, že nemá v úmysle útočiť na NATO, a otvorene povedal, že vojna na Ukrajine je pre Rusko ťažká a nákladná, a že v skutočnosti v nej bojuje proti celému Západu.

 

Establišmentu, ktorý presadzuje členstvo v NATO v Rakúsku a Švajčiarsku, musí ale čeliť faktom, že vstup neznamená požadovanú „ochranu“, ale pripravenosť na otvorenú vojnu s Ruskom. Propaganda je silne protirečivá!

 

Ako vyzerá realita, to sa dá vidieť vo Fínsku, ktoré má teraz militarizovanú hranicu, kde bol predtým pokoj.

Nevyprovokované vzdanie sa neutrality Fínom prináša militarizovaný a mrazivý vzťah s Ruskom (a stovky vyhodených miliónov na NATO a vojnovú pripravenosť). Obe strany sa vyzbrojujú na severnej hranici NATO.

 

Bol to veľký manéver bývalej fínskej premiérky Sanny Marin. Od fínskej nezávislosti po prvej svetovej vojne bolo Fínsko takmer vždy úplne neutrálne. Marin túto politiku pochovala a priviedla Fínsko do NATO uprostred veľkej propagandy na jar 2022, keď bolo vyhlásené, že Rusko vtrhne do Európy, čo sa nestalo.

 

V skutočnosti ale Marin rýchlo skončila s politikou vo Fínsku – keď splnila svoj záväzok voči globalistickým elitám Západu - a ušla a či vtrhla ďalej na západ. Či zo strachu pred Rusmi, alebo pred tými Fínmi, ktorí jej zazlievali jej spôsob života a vstup do NATO, to nevieme. Ale viacerí tvrdia, že určite pred Fínmi.