Prominentá rakúska Zelená politička padla do nemilosti vlastnej strany – je odporkyňou očkovania!

19.01.2022 23:12

Madeleine Petrovic  bola veľmi dlho  vysoko uznávanou a obdivovanou  političkou strany Zelených v Rakúsku. Na Univerzite vo Viedni vyštudovala právo a ekonomiku. Vlastní diplom v angličtine (Univerzita Michigen) a diplom vo francúzštine (Univerzita Brusel) a niekoľko rokov bola v rakúskom parlamente hovorkyňou Zelených. V priebehu rokov bola členkou viacerých parlamentných výborov. Vždy a všade odviedla skvelú prácu. A bola aj šéfkou Zelených.

Napriek tomu sa jej stalo niečo, s čím určite nepočítala ani v najhoršom sne. Z jedneho dňa na druhý ju zradili vlastní – tí, ktorí ju predtým oslavovali a vyzdvihovali a sa ňou chválili.

Teraz ju tí istí Zelení začali pranierovať ako nebezpečnú konšpirátorku a ezoteričku, ktorá neverí vede, konkrétne lekárskej vede. A to len preto, že v „úžasnej“ rakúskej demokracii otvorene povedala svoju mienku o korona opatreniach a vyhlásila, že odmieta očkovanie pochybnými vakcínami.

Strana Zelených, ktorá v Rakúsku vládne v koalícii s ÖVP je za zavedenie povinného očkovania. Medzičasom sa už časť Zelených dožaduje jej vylúčenia zo strany.

Takto sa to voľakedy robilo v komunistickej strane Československa. Potom nasledovali procesy pred súdom a väzenie.

Zopakuje sa teraz niečo podobné v našich novodobých „demokraciách“?

Madeleine Petrovic je však neochvejná bojovnička a o čom je presvedčená, tohjo sa nevzdá za žiadnu cenu.

Aj v sobotu na megademonštrácii vo Viedni za slobodu a proti očkovaciemu teroru bola na tribúne jednou z hlavných rečníkov.

O.i. povedala:

„Farmaindustria a Gatesova nádácia si zaplatili tých, ktorí chcú uzákoniť povinné očkovanie, a to napriek tomu, že máme vysoký počet osôb, ktoré utrpeli ujmu na zdraví z vakcín. 

Dôverovať si môžeme navzájom len my, ktorí tu spoločne demonštrujeme, ale tejto rakúskej vláde dôverovať nemôžeme.“