Profesor z Tokia varuje svet pred SV-40 génovou sekvenciou v Covid-vakcínach, ktorá spôsobuje rakovinu !

09.05.2023 15:03

V posledných mesiacoch sa veľa popísalo o kontaminácii vakcín proti Covid-19 takzvanými plazmidmi.

 

Japonský profesor Murakami teraz oznámil, že v týchto vakcínach sa našla sekvencia génu SV40. Tá sa považuje za „promótor“ takých vírusov, ktoré napomájú vzniku rakoviny  – a uľahčuje im prenikanie do ľudských buniek.

 

Táto vznik rakoviny podporujúca sekvencia pritom nie je vôbec potrebná na výrobu mRNA vakcín.

 

Výrobcovia vakcín ju ale pri udeľovaní ich pripustenia na trh neoznámili ako ich súčasť. A to zrejme  len preto, aby neskomplikovali proces schválenia vakcín. Teda aby čo najrýchlejšie „zhrabli“ svoje miliardové zisky.

 

Od roku 2021 trpí mnoho ľudí na rakovinu, dokonca aj na „viacnásobnú“ rakovinu s rôznymi typmi rakoviny súčasne alebo  trpia na „turbo“ rakovinu, t. j. na rakovinové ochorenia, ktoré postupujú obzvlášť rýchlo. Mainstreamové médiá zamlčujú pravú príčinu tohto fenoménu a tvrdia, že príčinou môže byť „zmena klímy“.

 

V skutočnosti existuje pádny dôvod domnievať sa, že rozšírený génový experiment s názvom „očkovanie“ by s tým mohol mať niečo spoločné. Tento dôvod sa zakladá na zisteniach profesora Murakamiho z Tokyo University of Science.

 

Prezentácia výkumu profesora Murakamiho bola zverejnená na Twitteri a odvtedy si ju pozrelo už niekoľko miliónov užívateľov.

 

Murakami porovnal takzvanú „plazmidovú mapu“, ktorú Pfizer predložil agentúre EMA, s tým, čo sa skutočne nachádzalo vo vakcíne. Rozdiely by boli značné. Murakami si všimol najmä to, že v skúmanej vakcíne bola obsiahnutá sekvencia SV40.

SV40 (Simian virus 40) je opičí vírus nazývaný macaca mulatta polyomavírus 1. Vírus môže infikovať opice a ľudí. Za určitých podmienok dokonca už samotný vírus spôsobuje rakovinové tumory.