Prof. Krüger: Máme pandémiu očkovaných a neočkovaných! Kto tvrdí iné, klame

11.11.2021 23:33

Detlev Krüger, dlhoročný šéfvirológ Berliner Charité ( bol ním 27 rokov – až do roku 2016), odporuje rôznym nezmyselným korona opatreniam politikov i systémových virológov.

Tento muž je naslovovzatý odborník – jeden z najlepších akých Nemecko má.

Politici Markus Söder CSU, Michael Kretschmer CDU, Karl Lauterbach SPD chcú za každú cenu presadiť v celom Nemecku 2G pravidlo (všetky privilégia len pre Geimpfte-očkovaní  a Genesene-vyzdravení), lebo si myslia, že tak je ľahšie dostať vírus pod kontrolu.

To je ale pre prof. Krügera nezmysel (to isté tvrdí aj prof. Sucharit Bhakdi). Podľa neho v  konečnom efekte znamená 2G len viac neslobody, ale nie viac bezpečnosti.

Krüger:

“A to preto, lebo aj plne zaočkovaní môžu vírom nakaziť iných. Je to tak, že očkovanie chráni len zaočkovaného, nie však inú osobu pred zaočkovaným, ktorý je infikovaný. Tiež zdôrazňujem, že máme pandémiu očkovaných i neočkovaných.“

Z toho vyplýva, že očkovanie nie je „všemocné“ a v žiadnom prípade neposkytuje úplnú istotu. Inými slovami – relatívne slabú a navyše „poskytuje“ aj nebezpečie negatívnych sprievodnych efektov.

V Nemecku robia  niektorí politici a systémoví virológovia všetko preto, aby sa očkovali aj deti (to je predsa obrovský, zatiaľ len slabo využitý trh na odbyt vakcín).

Detlef Krüger je v tomto smere ich absolútny odporca:

„Deti nie sú v žiadnom prípade šíritelia pandémie – lebo na koronu ochorejú len výnimočne. A kto sa dožaduje ich zaočkovania, aby sa vraj tak znížilo širenie pandémie v obyvateľstve, tak ten ničomu nerozumie.

V tomto smere by sme mali deti konečne nechať na pokoji!