Prof. Kekulé: Lockdown nás zničí. Keby Berlín ma poslúchol, korona mohla zabíjať oveľa menej!

24.04.2020 22:11

Renomovaný nemecký epidemiológ Alexander Kekulé jednoznačne obvinil nemeckú vládu i Robert Koch Institut v Belíne - RKI (ktorý má blízko k Billovi Gatesovi), že ignorovali ešte 22. januára jeho naliehavé, viackrát vyslovené odporúčania, ktorých realizácia mohla zamedziť, prípadne vôbec nepripustiť šírenie korony v Nemecku.

Kekulé, odborník medzinárodného významu, je profesorom na katedre Lekárskej mikrobiológie a virológie na univerzite v Halle a už 22. januára varoval dôrazne pred koronou. Žiadal vládu i RKI, aby na všetkých nemeckých letiskách a na hraničných prechodoch boli testovaní všetci tí, ktorí do Nemecka prichádzali.

Neurobilo sa tak!

Nemecká vláda na profesora nereagovala a RKI vyhlásil  6. marca vo svojej rozsiahlej „vysoko odbornej“ správe o situácii s koronou, že nebezpečie nákazy pre obyvateľov Nemecka je minimálne.

Kekulé teraz svojím vysokopostaveným odporcom (ignorantom) v Berlíne plným právom vyčíta:

„Keby sa konzekventne bolo vtedy urobilo, o čo som žiadal, tak by sme neboli dnes mali žiadny Lockdown.“

V každom prípade to bola prinajmenšom veľmi trestuhodná ignorancia (sú ľudia, ktorí to považujú za ťažký trestný čin)!

Ovplyvnil RKI a vládu v Berlíne„filantrop“  Gates, a to tak aby ignorovali Kekulého žiadosť? Mal na to dôvod?

Mám tu zaujímavé informácie, o ktorých niekedy inokedy.

Pre britský The Telegraph Kekulé povedal jasne a nekompromisne:

“V žiadnom prípade nemôžeme čakať na očkovaciu látku proti korone ďalších šesť a či viac mesiacov a žiť naďalej v Lockdown-móduse. Ak by sme to urobili, tak naša spoločnsť i naša kultúra budú zničené“.

Aj táto výpoveď je tvrdým obvinením politikov a ich neschopnosti a váhavosti pri riešení tejto krízy.

Ja som sa v minulosti tiež podobným spôsobom ako Kekulé viackrát vyjadril v rôznych článkoch. Napr. som písal o nezmyselnom mystifikovaní korony i o nezmyselnom vyvolávaní paniky a strachu medzi obyvateľstvom, ako to robili mnohí politici a nejeden tak robí až dosiaľ.