Prof. Dr. Dr. Martin Haditsch: Očkovaní proti korone stoja akoby na nášľapnej míne

10.01.2022 23:23

Profesor Martin Haditsch je rakúsky odborný lekár a expert pre mikrobiológiu, infektológiu, virológiu, epidemiológiu a tropickú a cestovnú medícínu. Okrem toho je šéfom diagnostického laboratória v nemeckom Hannoveri.

Už veľmi skoro a síce už pred poldruha rokom kritizoval korona opatrenia ako svojvoľné a úplne neoprávnené. Svoju kritiku podložil obsiahlou expertízou, ktorú vypracoval.

Nedávno vyvolala v Rakúsku veľký ohlas dvojdielna filmová dokumentácia pod názvom „Na cestách za pravdou“, ktorú profesor Haditsch urobil v spolupráci s nezávislou rakúskou televíziou ServusTV. Tá ako jediná v Rakúsku dáva veľký priestor aj kritikom očkovania proti korone.

V tejto dokumentácii navštevuje rakúsky profesor početné krajiny vo svete a vedie tam rozhovory s renomovanými vedcami a expertami na tému pandémia, očkovanie, opatrenia, lockdowny. Haditsch a veľká väčšina vedcov, s ktorými na svojich cestách hovoril, majú podobný názor ako on.

Argumentami dôrazne spochybňujú naratív, podľa ktorého ide o globálnu, všade smrť prinášajúcu a ľudstvo ohrozujúcu pandémiu.

Urobil trpkú skúsenosť, že v súčasnosti  môže odborník akým je on, medicínsky argumentovať koľko len chce, lebo u tých čo vládnu naráža sústavne len na hluché uši.

Tí predsa musia za každú cenu presadiť svoju politickú agendu.

Pre Martina Haditscha je nad slnko jasné, že vírus SARS-CoV-2 bol vyrobený v laboratóriu a podľa neho sa nachádzame – ako to on nazýva – v ilegálnej situácii, lebo očkovanie proti Covidu nie je žiadnym vhodným prostriedkom k eliminovaniu pandémie.

Profesor dokonca odmieta používať výraz očkovanie proti Covidu, pretože tu ide o experiment a nie o očkovanie. Podľa neho je tu nebezpečie, že tieto vakcíny môžu zapríčiniť o.i. aj vnútorné otrávenia a tým aj veľmi silne oslabiť imunitný systém.

Následky mnohých vnútorných procesov,  iniciovaných vakcínami proti korone, sa prejavia až po istom, niekdy aj veľmi dlhom čase.

A preto hovorí profesor Haditsch, že očkovaní proti korone akoby stáli na nášľapnej míne, o ktorej nevedno kedy vybuchne.