Prípravy na stretnutie „tajných vládcov“sveta - globalistickej elity - v Davose sú v plnom prúde

09.01.2023 16:00

Aj tento rok sa každoročné stretnutie svetovej elity opäť uskutoční vo švajčiarskom Davose, ktorý organizuje a hostí Svetové ekonomické fórum Klausa Schwaba (WEF).

A aby boli bohatí a mocní účastníci tohto nanajvýš sporného fóra čo najviac zabezpečení a chránení pred demonštrantami a izolovaní od občanov, tak bude aj tento rok nasadený veľmi rozsiahly a enormne drahý bezpečnostný systém.

 

V jeho rámci aj armáda podporí civilné orgány kantónu Graubünden pri "zabezpečení summitu a jeho účastníkov". A to až s 5000 vojakmi! Asistenčnú službu pre maximálne 5000 príslušníkov armády schválil švajčiarsky parlament na výročné zasadnutia WEF 2022 až 2024. A niet najmenších pochýb, že tak urobí aj pre ďalšie roky.

 

Samotné stretnutie sa uskutoční od 16. do 20. januára. Očakáva sa účasť 3 000 medzinárodných účastníkov z oblasti „podnikania, politiky, vedy a spoločnosti“.

Hlavnou témou davoského summitu pre rok 2023 bude „Spolupráca v roztrieštenom svete“. Ale svoj podiel – a nemalý – na tejto „roztrieštenosti“ sveta majú aj niektoré plány a zámery istých aktivít, ktoré vychádzajú z WEF.

Sú o tom presvedčení nielen niektorí nezávislí experti, ale aj viacerí nesystémoví žurnalisti a publicisti.

Zoznam účastníkov ešte nie je známy, respektíve nebol ešte oznámený.

 

Ale už bolo dávnejšie známe, že prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj sa osobne zúčastní WEF.

Administratíva kyjevskej vlády už pripravuje Zelenského návštevu Švajčiarska.

Plánujú sa jeho stretnutia s osobami s rozhodovacou právomocou vo vysokých financiách, politike a médiách. Okrem iného ide o miliardové prostriedky na rekonštrukciu Ukrajiny, z čoho budú niektorí superbohatí oligarchovia ešte bohatší a zároveň to bude lukratívny biznis pre veľké západné koncerny a firmy.

 

V tejto súvislosti je treba povedať, že WEF je známe aj tým, že svojich prívržencov, ktorí majú dobré predpoklady stať sa „Young Global Leaders“ vie dostať do vlád v rôznych častiach sveta.

 

Je malým tajomstvom, že Schwab má úzky „vzťah“ napr. so svojou „žiačkou“, premiérkou Nové Zélandu Jacindou Ardern. Okrem mnohých iných politikov má ku Klausovi Schwabovi „blízko“ aj nemecká ministerka zahraničia Annalena Baerbock.

WEF takto v pozadí ovlyvňuje a usmerňuje politiku západných globalistov!

 

Dá sa očakávať, že účastníkom WEF bude aj G. Soros, veľký nepriateľ prezidenta Putin a jednotného Ruska, čo prejavil už na WEF summite 2022.

To, čo k tomu povedal možno v metaforickej foprme vyjadriť takto:

 

Rusko Putina musí skončiť, aby  perfídna ideológia svet ovládajúceho globalizmu (teda svet bez národov, svet homogénny a preto ľahko kontrolovateľný a manipulovateľný) mohla ďalej existovať a dosiahla konečné víťazstvo.