Priama reč politika. Minister Herrmann CSU: Migranti sú mimoriadne nebezpeční.

06.08.2019 22:24

Konečne jeden renomovaný nemecký politik povedal tvrdú pravdu o migrantoch! A to ako jediný nemecký politik, okrem politikov AfD. Riskoval tým veľa, pretože verejná kritika migrantov je označovaná politikmi, ktorí zvelebujú Willkommenskultur, ktorú v Nemecku násilne zaviedla Merkel, za rasizmus.

Minister vnútra bavorskej vlády Joachim Herrmann povedal v rozhovore pre Passauer Neue Presse:

“Von den Migranten geht ein erhöhtes Gewaltrisiko aus. Darum darf sich Europa keine völlig offene Grenzen leisten.“

„Migranti znamenajú zvýšené riziko násilia. Preto si Európa nemôže dovoliť úplne otvorené hranice.“

Herrmann poskytol rozhovor pre PNP krátko po tom, ako Eritrejec z Afriky hodil na stanici vo Frankfurte matku so synom pod prichádzajúci ICE. Žena to prežila, chlapec zahynul pod kolesami vlaku.

Citujem inú časť rozhovoru, kde Joachim Herrmann hovorí slová, ako ich neraz počuť len z úst politikov AfD:

"Jetzt kommen unübersehbar Menschen aus anderen Kulturkreisen zu uns, in deren Heimat die Gewaltlosigkeit, wie wir sie pflegen, noch nicht so selbstverständlich ist. Man muss das ganz deutlich aussprechen: Da kommen Leute zu uns, die sehr viel schneller Konflikte mit Gewalt austragen. Wir haben hier ein erhöhtes Risiko, das zeigen die Kriminalstatistiken ganz eindeutig."

„Teraz k nám prichádzajú nepopierateľne ľudia z iných kultúr, kde v ich krajinách nie je samozrejmosťou žiť bez násilia, tak ako je to u nás.

Z toho dôvodu sa to musí celkom jasne povedať, že v tomto prípade k nám prichádzajú ľudia, ktorí riešia konflikty oveľa rýchlejšie násilím ako my. Preto máme oveľa väčšie riziko, čo kriminálne štatistiky jednoznačne potvrdzujú.“

Joachim Herrmann tu hovorí z duše veľkej väčšiny Nemcov, ktorí už majú pomýlenej a doslova nezákonnej utečeneckej politiky kancelárky plné zuby, len sa to boja povedať, aby neboli obvinení z rasizmu a búrenia národa.

Situácia v Nemecku je v tomto prípade podobná ako za nacizmu, keď akákoľvek vecná kritika jeho politiky bola trestným činom. 

Na záver ešte dodám, že ministrovi Herrmannovi je podriadený aj rezort pre integráciu migrantov v Bavorsku. Preto minister má bohaté poznatky o kriminalite migrantov, i o neschopnosti sa integrovať, ktorou sa vyznačuje veľká časť z nich.