Prezident WHO varuje ľudstvo pred „pandémiou“, oveľa nebezpečnejšou ako Covid

25.05.2023 23:22

Ako informoval mail.online, tak prezident WHO varuje ľudstvo pred hrozbou ďalšej, oveľa smrteľnejšej pandémie, než kedy bol Covid.

Preto sa – ako vyhlásil - nesmie dlho odkladať zavedenie  globálneho systému dohľadu na pandémie, ktorý bude v rukách WHO (inými slovami o všetkom budú rozhodovať farmaceutické koncerny, ktoré ovládajú WHO).

 

Na výročnom valnom zhromaždení WHO v Ženeve, na ktorom sa v súčasnosti zúčastňuje 194 členských štátov, prezident tejto kontroverznej organizácie Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus predstavil nový globálny systém vyvinutý WHO na detekciu a sledovanie najnebezpečnejších patogénov, ktorý je potrebné čo najrýchlejšie zaviesť.

 

Ghebreyesus chce svojím varovaním pred hrozbou akejsi novej apokalyptickej pandémie presvedčiť členské štáty, aby akceptovali tento „úžasný“ systém, ktorý má umožniť celosvetový „dohľad“ WHO nad všetkými ľuďmi.

 

„Aj keď sú najtemnejšie dni pandémie minulosťou, tak môže sa objaviť taký Covid variant, ktorý vráti svet späť na nulu. Nebezpečenstvo, že sa objaví ďalší variant, ktorý môže byť smrteľnejší ako Covid 19 a spôsobí nové choroby a úmrtia, pretrváva.  Choroba X by tak mohla viesť takpovediac ku koncu sveta,“

 

rozvíjal svoje strašidelné fantázie šéf WHO – na ktoré, verme, že už čoskoro príde adekvátna reakcia Sucharita Bhakdiho a jeho spolubojovníkov.

 

 

Tedros však nedokázal pomenovať žiadnu konkrétnu chorobu!

 

Ale na úrovni riadenia WHO je „choroba X“ už teraz zástupným symbolom pre ničivý, zatiaľ neobjavený patogén. Už je preto na zozname naliehavých hrozieb WHO.

 

Prezident WHO tu nasadzuje už preskúšaný a osvedčený systém západných globalistických elít na manipuláciu a ovládnutie más:

 

Intenzívna a neustále opakovaná propaganda a medializácia ohrozenia a vyvolávania strachov a hrôz.

 

 

Skupina europoslancov medzitým vydáva dôrazné varovanie pred takýmito plánmi WHO. A dokonca by ju chceli dať vyhlásiť za "teroristickú organizáciu“.