Prekvapenie: Prezident Obama obvinil Hillary Clinton z korupcie. Voľby sú čoraz napínavejšie

04.11.2016 12:07

Určite súhlasite s tým, že je neuveriteľné, že Obama označil Hillary za koruptnú političku. Okrem toho povedal: “Hillary povie čokoľvek, o čom je presvedčená, že jej to pomôže vyhrať prezidentské voľby.“ Obama ju pranieroval aj ako veľkú luhárku a vyhlásil, že na tom sa nikdy nič nezmení.

„Hillary Clinton podporuje NAFTA – Dohodu o slobodnom obchode - medzi USA, Kanadou a Mexikom – a to napriek tomu, že v South Caroline prišli o prácu tisícky ľudí. Ale najhoršie zo všetkého je, že to bola Hillary Clinton, ktorá súhlasila s inváziou amerických vojakov do Iraku, a podporila tak Busha. Je preto čas  na zmenu v americkej politike. Ja som Barack Obama, kandidát na prezidenta“. Toto a ešte ďalšie ťažké obvinenia na adresu Hillary Clinton vyslovil Obama v roku 2008.

Je obrovskou hanbou prezidenta USA, Baracka Obamu, že sa teraz tvári a koná tak, akoby tieto slová nebol nikdy povedal. Ten istý Obama teraz Hillary vychvaľuje non plus ultra a či až do neba. Presviedča plamennými rečami Američanov, že jedine táto klamárska žena ako prezidentka je spásou USA a celého sveta. Keď to dáme do súvisu s jeho výpoveďami o nej z roku 2008, tak to neznamená nič iné, ako to, že obaja sú nehanebnými luhármi a pokrytcami.

Nakoľko sa ukazuje, že Donald Trump má veľké výhliadky stať sa novým prezidentom USA, tak Obama počas svojho rečníckeho vystúpenia v prospech Hillary v Chapel Hill pateticky upozorňoval prítomných na to, že svet stojí na pokraji priepasti a že jeho osud je v rukách Hillary. Veľkým paradoxom v takej výpovedi je ale to, že to tvrdí práve ten človek, ktorý ho na okraj takej priepasti sám dostal!

Robil predsa všetko pre to, aby provokoval Rusko doslova a do písmenka až do krvi a prinútil aj zbabelcov EÚ a Merkel, aby robili to isté, hoci na vlastnú škodu! Naproti tomu Donald Trump vyhlásil viackrát, že chce bezpodmienečne vzťahy s Ruskom zlepšiť. Už len preto musia všetci Američania, ktorým záleži na tom, aby neprišlo k svetovej vojne voliť Donalda Trumpa.

Donald Trump, ktorého preferencie v posledných dňoch išli prudko hore, vyslovene užíva novú priazeň voličov a mal skvelú reč v štáte Florida v Pensacole, kde ho nadšene oslavovali nespočetní prívrženci. Za búrlivého potlesku povedal na záver: „Zvíťazíme. Už máme do činenia len s jednou osobou, ktorá nie je nič iné ako podvodníčka.“

Trump, muž s nemeckými koreňmi z malej dedinky pri Mannheime (písal som už podrobne v jednom z mojich článkov o jeho nemeckom pôvode, po tom, ako som tú dedinku navštívil) prisľúbil aj to, že ako prezident dá vypracovať plán, ako skoncovať s korupciou vo vláde a vo vládnych kruhoch USA.