Prekvapenie: Odrazu priznáva mainstream, že pre USA je vojna na Ukrajine „skúšobným laboratóriom“

17.01.2023 23:11

Ak by  niekto niečo také tvrdil ešte pred niekoľkými týždňami, tak by bol označený mainstreamom za konšpirátora, za nepriateľa USA a Kyjeva a za priaznivca Vladimíra Putina.

A ak sa nejaký redaktor mainstreamu odvážil napísať niečo kritické v súvislosti s ukrajinskou vojnou na adresu prezidenta Bidena alebo ukrajinského prezidenta,  prípadne niečo na obranu Vladimíra Putina, tak riskoval stratu svojho pracovného miesta. V nejednom prípade sa tak aj stalo, ak išlo o ostrú kritiku.

Takže Ukrajina má byť podľa nemeckého mainstreamu testovacím laboratóriom, a to nielen pre zbrane USA, ale aj pre britské, nemecké a francúzske.

Kto vidí do zákulisia politiky Západu, tak pre toho to nie je žiadnym prekvapením, oveľa prekvapujúcejšie je to, že to  priznal mainstream. Prečo odrazu taká premena? Veď to znamená, že mainstream týmto nepriamo  priznáva aj to, čo už dávno tvrdili viaceré alternatívne médiá, a síce to, že USA túto vojnu už dlhoobo plánovali a chceli ju a preto robili všetko pre to, aby Rusko k nej doslova prinútili.

Nemecký mainstream informuje aj o tom, že  Ukrajina prekvapuje Západ lacnými riešeniami drahých problémov.

Táto výpoveď je už priamym priznaním a či dokonca obvinením Západu, že Ukrajinu využil a zneužil na overovanie si schopností svojich zbraní a tiež na zisťovanie ich nedostatkov! 

A pritom preliata krv tisícov Rusov a Ukrajincov je práve to, čo mainstream označil ako lacné riešenie drahých problémov.

 

V ďalšom doslova citujem nemecký mainstream zo 17.januára: 

 

„Ukrajina dostávala v prvom roku ukrajinskej vojny čoraz väčšiu podporu zo strany Západu. Priekopníkmi v dodávkach zbraní boli najmä USA.

To má pre darcov zbraní vítaný vedľajší efekt: vojna ponúka Západu vzácnu príležitosť otestovať svoje zbraňové systémy v akcii – a to proti inému industrializovanému národu, proti Rusku. Ukrajina sa navyše ukazuje ako vynaliezavá pri vývoji svojich zbraňových systémov a rýchlom riešení akútnych problémov, uvádza CNN s odvolaním sa na spravodajské zdroje.“

 

Ukrajina je zbrojným laboratóriom, pretože niečo také nebolo nikdy predtým použité vo vojne medzi dvoma priemyselnými krajinami," povedal expert zo západných spravodajských služieb pre vysielanie:

 

"Toto sú bojové testy v reálnom živote."

 

Ak je to tak, potom viac cynizmu, brutálnej neľudskosti a doslova démonického pokrytectva je už sotva možné – a OSN k tomu všetkému len mlčí.