Predpoveď sa nesplnila: V septembri bola v Nemecku o 10% vyššia nadmerná úmrtnosť ako minulé roky, ale nie v dôsledku Covidu!

18.10.2021 23:25

Mainstream a systémoví virológovia doslova strašili občanov už v lete, že v jeseni bude „explodovať“ korona úmrtnosť, a to najmä preto, že veľká časť Nemcov odmietala a odmieta očkovanie. Nič také sa ale nestalo a médiá k tomu teraz mlčia. Zistiť to možno ľahko, že nadmerná úmrtnosť nesúvisí s Covidom – stačí sa pozrieť na webovú stránku Statistisches Bundesamt, kde stojí:

„V septembri zomrelo v Nemecku 77 612 osôb. Toto číslo je o 10 percent vyššie ako stredná hodnota úmrtí v rokoch 2017 až 2020. Tento trend pokračuje aj v októbri."

Prvé čo človeka pri týchto číslach napadne (najmä toho, ktorý bol „spracovaný“ mainstreamom v lete), je to, že to musí byť spôsobené zvyšeným výskytom koronových infekcií. 

Ale pohľad na tzv. Dennú správu číslo 92 223 a na Dennú správu 93 711 na webe Robert Koch Institut Berlín hneď ukáže, že tomu tak vôbec nie je a že septembrová nadmerná úmrtnosť v Nemecku nemá absolútne nič spoločné s koronou!

Toto si všimli aj viacerí inteligentní občania, ktorí sa nedajú len tak ľahko vodiť za nos maistreamom a v sociálnych sieťach zasypali mainstream ostrým výsmechom.

Systémové médiá tento „nepríjemný“ fakt, ktorý ešte viac znižuje ochotu ľudí dať sa očkovať, jednoducho zamlčali.

A tak sa natíska absolútne legitímná otázka, ktorá je zároveň veľkým podozrením: „Nie je táto nevysvetlená a či nevysvetliteľná nadmerná úmrtnosť – ktorú zamlčiavajú médiá – zapríčinená sprievodnými účinkami  vakcín?“

Zatiaľ sú to len domnienky a podozrenia. A zatiaľ túto odchýlku možno odbaviť aj tým, že ide len o „náhodnú“ odchýlku. Ak by hodnota bola podstatne vyššia ako 10 percent, napríklad už 16 percent, tak by to už nebolo možné vysvetlovať ako „náhodnú“ odchýlku.

Ako som  už povedal septembrová tendencia zatiaľ pokračuje aj v októbri a ak aj po októbri to bude 10 prípadne viac percent, tak náhoda už bude extrémne  nepravdepodobná a potom ešte treba vyčkať ako to bude v novembri.  Ak to aj po novembri ostane v tomto trende, tak možno začať celkom vážne „obviňovať“ z nadmerného zomierania jednoznačne vakcíny proti korone.