Pred rakúskym veľvyslanectvom v Paríži demonštrovali tisícky Francúzov: Slobodu Rakúšanom

19.11.2021 23:36

Vo štvrtok večer sa pred veľvyslanectvom zhromaždili tisícky Parížanov, aby dali najavo svoje pobúrenie nad tým,  čo sa deje v Rakúsku. V piatok porušila rakúska vláda ako prvá v EÚ absolútne tabu a vyhlásila, že od 1. februára bude v Rakúsku platiť povinnosť očkovania pre každého občana v krajine. Už vyhlásenie lockdownu pre neočkovaných v Rakúsku a najnovšie totálny lockdown pre všetkých vydesil občanov EÚ.

Z rakúskeho Braunau už raz vyšlo veľké démonické zlo, ktoré ničilo Európu a jej národy. Teraz vychádza z rakúskej Viedne iné zlo, ktoré ale má podobné diktátorské črty ako to predošlé  a berie občanom ich ústavou zaručené práva a robí z nich rukojemníkov autokratického štátu.

Francúzski demonštranti, ktorí vo štvrtok pred rakúskym veľvyslanectvom viac ako tri hodiny v obrovskom mori rakúskych a fracúzskych zástav prevolávali  „Liberté pour l’Autriche!“  „Slobodu pre Rakúsko“ ešte nemohli vedieť, že Viedeň na druhý deň pôjde ešte do väčšieho extrému terorizovania občanov a vyhlási totálny lockdown a povinnosť očkovania pre všetkých.

Keď som v piatok večer telefonoval s priateľom, parížskym žurnalistom, ktorý ma podrobnejšie informoval o  tom, čo sa dialo vo štvrtok pred rakúskym veľvyslanectvom, tak mi povedal, že keď sa Parížania dozvedeli o piatkovom rozhodnutí Viedne, tak že ich rozhorčenie nepoznalo hraníc a že v najbližších dňoch budú nové demonštrácie proti rakúskej vláde, a to nielen v Paríži.

Povedal mi aj to, že Parížania vo štvrtok pred rakúskym veľvyslanectvom ale demonštrovali aj za seba a hrozili tým Macronovi, aby sa neopovážil urobiť to isté, čo Viedeň.

Mega demonštrácia v sobotu vo Viedni proti korona politike vlády tak dostáva celoeurópsky význam a demonštranti tam nebudú obhajovať len svoju slobodu, ale zároveň aj slobodu občanov v celej EÚ.

Lebo treba vychádzať z toho, že viedenské protesty budú pozorovať aj iné štáty ako Nemecko, Francúzsko, Taliansko,…. A ak budú mohutné a rešpekt mocných vzbudzujúce, tak budú pôsobiť odstrašujúco a politici v iných štátoch si dobre uvážia, či urobia to isté čo rakúska vláda.

Treba dúfať, že demonštrácia vo Viedni ukáže svoju silu a odhodlanosť, lebo ohlásenie viedenskej vlády, že zavedie povinné očkovanie pre každého jasne ukazuje, že globalisti chcú svoju očkovaciu agendu presadiť za každú cenu a chcú robiť všetko pre to, aby každého občana na svete prinútili k očkovaniu. A ak sa nespojíme proti nim, tak nebudú mať problém strčiť do väzenia ako výstrahu viacerých z tých, ktorí očkovanie odmietajú.