Pred 2 rokmi padol Germanwings vo Francúzsku. 150 obetí. Vraj pre suicid pilota

24.03.2017 11:27

Bola všetko len lož? Berlín, Paríž a všetky médiá horlivo tvrdili, že to urobil psychicky chorý pilot. Ja som tvrdil niečo iné v blogoch 16.,18. a 20. 5.2015, kde som uviedol veľa argumentov, prečo to nemohla byť samovražda a prečo pilot Lubitz nebol narušený psychopat. 

Pravda už ale vychádza najavo:

Teraz presne po dvoch rokoch – nemecké lietadlo havarovalo na juhu Francúzska 24.3.2015 – na piatok 24. marca zvolal tlačovú konferenciu otec mŕtveho Andreasa Lubitza, ktorý bol od začiatku presvedčený, že jeho syn je nevinný a že nezavinil
 úmyselným nárazom do skalnej steny
vo vrchoch haváriu lietadla.

Zbieral dôkazy (spolu s niekoľkými odborníkmi) toho, že príčinou pádu lietadla bolo niečo celkom iné a nie jeho syn. 

Dnes sa Günter Lubitz odváži konfrontovať s mocnými nemeckými médiami, s justíciou a aj s politikmi. Podporí ho renomovaný expert pre lietadlá a lety, Tim van Beveren, publicista a autor a naviac aj dlhoročný skúsený pilot, ktorý všetko čo súviselo s katastrofou lietadla preveroval, analyzoval a kontroloval.

Stručne k havárii: 

Airbus leteckej spoločnosti Germanwings sa pred dvoma rokmi zrútil vo francúzskych Alpách počas letu zo Španielska do Nemecka. Jeho trosky ležali vo veľmi ťažko prístupnom teréne. Podozrivo rýchlo po páde lietadla prišlo oficiálne vyhlásenie príslušných nemeckých a francúzskych vyšetrovacích orgánov. Podľa toho katastrofu spôsobil druhý pilot lietadla, údajne duševne chorý Lubitz, ktorý sa už dlhšiu dobu mal pripravovať na takýto druh suicidu.

Günter Lubitz pred niekoľkými dňami vyhlásil, že v prípade jeho syna ostalo mnoho otázok nezodpovedaných a zodpovednými orgánmi úplne odignorovaných a pri prešetrovaní príčiny havárie bolo mnoho aspektov zanedbaných. Len tak bolo možné presviedčať širokú verejnosť o jedinej “pravde”, a tá znela, že vrahom nevinných obetí bol jednoznačne pilot Lubitz, vyhlásený za psychopata.

Dokonca ešte tento pondelok potvrdila túto verziu príslušná štátna prokuratúra v Düsseldorfe v nemeckých médiách. 

Jej vyhlásenie: 

“Niet najmenších pochybností, že jediným viníkom za zrútenie lietadla Germanwings vo Francúzsku je Andreas Lubitz.“

V súvislosti s týmto prípadom je veľmi pozoruhodné aj to, čo vypovedali obyvatelia a starosta obce Méolans Revel (ktorá je v blízkosti miesta, kde sa odohrala katastrofa) žurnalistke Isabelle Malsang.

Povedali, že v čase, keď sa lietadlo zrútilo, preleteli nad miestom pádu tri vojenské Mirage-lietadlá, francúzskych vzdušných síl. Potom sa vrátili a zopakovali prelet ešte viackrát. Niečo také bolo podľa svedkov absolútne nezvyklé a muselo mať nejaký závažný dôvod.

Či existuje súvis medzi haváriou lietadla Germanwings a troma Mirage-lietadlami nie je známe.

Oficiálne miesta to nevyšetrovali a či presnejšie  povedané nikdy sa o tomto závažnom fakte nezmienili.
A to vyvoláva určité podozrenia.

Vychádzam z toho, že aj v tejto veci Günter Lubitz a Tim van Beveren dnes v priebehu tlačovky budú mať čo povedať.
 A samozrejme možno očakávať,
že prezradia aj ďalšie fakty, ktoré budú nie veľmi príjemné tým, ktorí z pilota Lubitza urobili masového vraha.

Ukončím tým, že Tim van Beveren verejne upozorňoval už 26. marca 2015, len dva dni po páde lietadla, aby sa nerobili predčasné rýchle uzávery, lebo sa neskôr môže ukázať, že boli veľkým omylom. 

Vedel niečo už vtedy, čo sa oficiálne chcelo a muselo zakryť a utajiť pred verejnosťou?