Pre koronu Od Dnes Platí: Rím vyhlásil celé Taliansko za Zakázanú Zónu! Kto Ďalší Nasleduje?

10.03.2020 08:15

Neuveriteľné! Snívam azda len zlý Sen?...Talianska Vláda vydala zákaz občanom vychádzať von z domov a bytov. Nariadenie bolo vydané v pondelok večer. Postihnutých je tým okolo 60 miliónov Talianov. Prísny zákaz vstúpil do platnosti dnes ráno.

Šéf vlády Conte povedal v médiách, že od utorka sa celé Taliansko stalo prísne chránenou zónou.

A jeho obyvatelia sa stali  doslova zajatcami korony, čo je pre družných a nesmierne spoločenských Talianov úplná katastrofa – to hovorím ja – ako Talian cítením. Poznám krajinu dokonale a aj jej dejiny a i mentalitu ľudí………. Milujem ju rovnako ako aj Francúzsko.

Kto sa v Taliansku chce pohybovať vo verejných priestoroch, musí preukázať, že jeho prítomnosť je nevyhnutná na nejakom mieste, musí sa podrobiť preskúmaniu svojho zdravotného stavu, prípadne musí uviesť iné dôležite dôvody, prečo je nevyhnutné, aby opustil svoj domov.

Ako výnimka platia:

Práca, potrebné nákupy, nevyhnutná návšteva lekára a potrebná pomoc starým a chorým príbuzným. Nič iné, okrem špeciálnych výnimiek sa neuzná.

Staneme sa čoskoro všetci v EÚ väzňami korony? Smeruje to k tomu? A aký zmysel má tento celý nezmysel???

Samozrejme talianske rozhodnutie má následky aj pre návštevníkov a cudzincov v krajine.

Tí zatiaľ môžu a smú z Talianska vycestovať. Ale letecké spojenia na severe Talianska sú už zrušené. Na hraniciach sú zavedené prísne kontroly tých cudzincov, ktorí z krajiny  odchádzajú alebo do nej prichádzajú.

Pre tých sa ale Taliansko môže stať pascou, z ktorej už nevyjdu, lebo ďalšie zostrenie opatrení proti korone sa navylučujú.

Nemecko odporúčalo občanom už pred viacerými dňami do Talianska necestovať a Rakúsko vydalo prevolanie k Rakúšanom v Taliansku, aby sa vrátili domov.

Medzičasom je v  Taliansku okolo 10 000 ľudí nakazených koronou a viac ako 460 mŕtvych na koronu.

Kto len tú koronu stvoril ? Kto tak asi ?