Právnická kancelária z Düsseldorfu: Počet tých, ktorí majú následky po vakcíne exploduje

31.05.2022 23:27

Rogert&Ulbrich – právnická kancelária v Düsseldorfe sa špecializuje na právne posúdenie poškodenia zdravia v dôsledku očkovania vakcínami BionTech a Moderna. V posledných mesiacoch bola doslova zaplavovaná ľuďmi poškodenými korona vakcínami, ktorí právnikom líčili otrasné príbehy svojich zdravotných „kalvárií“. Právnici tejto kancelárie sú neraz konfrontovaní aj so zúfalými mladými mandantmi, ktorí po vakcínovaní utrpeli ťažké zdravotné postihy.

Na základe toho, čo všetko si dosiaľ právnici v tejto veci od postihnutých vypočuli, je možné konštatovať, že vôbec nejde o veľmi zriedkavé negatívne sprievodné účinky (ako to tvrdili prosystémoví experti), ale o často sa vyskytujúce účinky.

Sú to predovšetkým neurologické následky ako trvalá migréna, hluchota, nebezpečné ochrnutia a samovoľné tiky (zášklby) svalov. Okrem toho sú tu ešte aj iné, veľmi nebezpečné následky, ktoré nie sú neurologické, ako myokarditída, perikarditída, infarkt srdca,  zlyhanie srdca.

Ako rozprávajú právnikom ich mandanti, tak lekári, ktorí ich ošetrujú nemajú najmenší záujem dať ich zdravotné problémy do akéhokoľvek súvisu s korona očkovaním, hoci sa začali prejavovať až po prijatí vakcíny.

Právnik Rogert vychádza z toho, že lekári sa takto správajú preto, lebo dostali zo strany výrobcov vakcín proti Covidu a od politikov viacnásobné uistenie, že mRNA-vakcíny sú absolútne bezpečné.

V každom prípade sa nemecké súdy môžu už teraz „tešiť“ na záplavu listov od kancelárie Rogert&Ulbrich, ktorými bude táto vymáhať pre svojich mandantov finančnú náhradu za poškodenie zdravia v dôsledku očkovania proti korone.

A je isté, že to nebude jediná nemecká právna kancelária, ktorá bude súdy zasypávať v tejto záležitosti podobnými listami.