Právnici chcú obžalovať šéfvirológa nemeckej vlády z úmyselného šírenia neprávd o korone

19.12.2020 23:28

Skupina právnikov požiadala písomne virologického poradcu spolkovej vlády v Berlíne, Christiana Drostena, aby skončil so šírením úmyselne nesprávnych informácií o korone. V opačnom prípade ho obžalujú.

Drosten je najdôležitejším poradcom vlády v záležitostiach týkajúcich sa pandémie. Právnici popierajú pravdivosť viacerých jeho tvrdení, ktoré mali veľký negatívny vplyv nielen na nemeckú spoločnosť.

Drosten o. i. vyvinul špecifický test, ktorý bol základom pre viaceré PCR-testy, ktorými sa vo svete zisťuje, či je niekto infikovaný Covidom-19.

Právnici spochybnili aj Drostenove tvrdenia, že PCR-testy sú spoľahlivými indikátormi korony a tiež aj jeho úmyselne prehnané hodnotenia rizík nakazenia sa koronou.

Jeden z právnikov - Reiner Fuellmich:

„PCR-testy nemôžu v žiadnom prípade spoľahlivo dokázať infekciu koronou, a to z jednoduchého dôvodu – lebo nie sú schopné rozlišovať medzi živou a mŕtvou organickou hmotou.“

Právnici sú toho názoru, že tieto testy extrémne skreslujú čísla koronou nakazených a že v skutočnosti sú podstatne nižšie, ako ich vykazujú oficiálne štatistiky.

Fuellmich:

„My sme presvedčení, že máme dosť dôkazov na to, aby sme pred súdom dokázali, že Christian Drosten úmyselne zavádzal a prekrúcal fakty a že preto je plne zodpovedný za všetko, čo tým spôsobil.“

Z môjho pohľadu je Drosten patologicky ctižiadostivý egcentrik, ktorý chorobne baží po uznaní a sláve a preto za každú cenu chcel vyniknúť niečim mimoriadnym a neobyčajným, aby sa tak stal stredobodom pozornosti médií a verejnosti.

Právnik Reiner Fuellmich je členom nemeckého mimoparlamentného korona-vyšetrovacieho výboru, ktorý preskúmava výpovede nezávislých expertov o obrovských kolaterálnych škodách, ktoré vo svete vznikli v dôsledku tzv. korona-pandémie.

Spolu s ďalšími právnikmi zhromažďuje  a zisťuje vo svete informácie o majiteľoch firiem a podnikov, ktoré utrpeli v dôsledku korona-opatrení veľké finančné škody.

Následne je ich cieľom vypracovať hromadné žaloby a podať ich na súdy, zatiaľ v USA, Kanade a Austrálii.

Podľa Fuellmicha podal už prvú takú žalobu ohľadom nespoľahlivosti PCR-testov 16. decembra právnik Robert F. Kennedy junior, predseda Children’s Health Defense, synovec 35. prezidenta USA, Johna. F. Kennedyho.

R.F.Kennedy junior sa nedávno aktívne zúčastnil veľkej berlínskej demonštrácie proti korona-opatreniam, kde mal aj reč, za ktorú zožal obrovský potlesk účastníkov demonštrácie.

V nej o.i. vyjadril aj svoje presvedčenie, že Bill Gates pripravoval a plánoval korona-pandémiu už dlhé roky.