Práve koruptný Joe Biden hovorí v súvislosti s Floydom o medzníku v dejinách USA

09.06.2020 23:43

Demokrati využívajú a zneužívajú smrť černocha Georga Floyda, spôsobenú policajným zásahom na svoju volebnú kampaň proti Trumpovi.

Biden ako viceprezident USA neurobil nikdy nič proti rasizmu bielych, o ktorom odrazu teraz, keď kandiduje na najvyšší úrad, hovorí na plné ústa. Samozrejme len preto, aby poukázal prstom na Trumpa a prezentoval to ako jeho vinu. Tým ho zároveň nepriamo robí spoluzodpovedným aj za smrť Floyda.

Zaujímavé, že počas osem rokov svojho viceprezidentstva vo vláde Obamu nikdy nehovoril o bielych rasistoch v radoch polície, ako to naznačuje teraz, hoci aj vtedy prišlo k usmrteniam černochov bielymi policajtami.

Tento prípad sa ale jednoznačne propagandisticky inštrumentalizuje Demokratmi a ich médiámi ako vhodný „nástroj“ zasadiť ním rozhodujúcu ranu úradujúcemu prezidentovi USA Trumpovi.

A Biden sa zinscenovane stretol v Houstone so ženou Floyda a jeho 6 ročnou dcérou Giannou, ktorá do televízie pritom povie naučenú a nadnesenú vetu (ktorej samozrejme vôbec nerozumie, veď nepochádza z jej hlavy), že smrť jej otca teraz zmení celý svet. Biden hrá pritom dojatého a neskôr napodobní v Rádii CBS „jej“ výpoveď slovami:

„Zabitie  Floyda bude znamenať prevratnú zmenu v  amerických dejinách, čo sa týka ľudských práv a slobôd občanov.“

To povedal muž, ktorý sa v roku 2018 pri jednom podujatí vo Washingtone chválil – na politika nerozvážne a detinsky – tým, že sa v Ukrajine svojho času ako viceprezident USA postaral o to, že generálny prokurátor Ukrajiny Viktor Šokin bol pozbavený svojho miesta, lebo chcel vzniesť obžalobu na jeho syna Huntera. V opačnom prípade by bol zastavil vyplatenie miliardy dolárov ako kreditu Ukrajine. A tento koruptný pokrytec chce teraz byť prezidentom USA.

Prípadov, ako bol teraz prípad Floyda,  bolo počas vlády Obamu viacero. Bidena nikdy ani len nenapadlo zahrať podobné divadielko ako urobil v tomto prípade. Bol predsa pri moci a nepotreboval nič inscenovať, ako teraz.

Pokrytecké divadlo Demokratov, ktoré má rôzne formy, slúži len na neustále difamovanie Trumpa.  Ako opozícia neurobili pre krajinu nič pozitívne, ale všetku energiu vynakladali vždy len na to, aby prezidenta USA neustále atakovali a kontraproduktívne rušili všetky jeho aktivity.