Pravda o sýrskom „utečencovi“ Alaowsovi je celkom iná, ako ju publikovala TASR

01.04.2021 23:51

Mainstream a predovšetkým zelený mainstream podával mediálne účinne a socialisticky propagandisticky rozprávkovú historku údajného sýrskeho „utečenca“, ktorý musel utiecť pred „zlým“ Asadom.

Vo februári ohlásil Sýrčan Tareq Alaows – bez toho, aby mal nemecké občianstvo – že sa chce za stranu Zelených stať poslancom Bundestagu, aby sa tam zasadzoval za to, aby státisíce ľudí, ktorí sú na úteku mohli žiť tu, v Európe.

Samozrejme, že vo všetkom stáli za ním  Zelení a spolupracovali na vytvorení jeho historky, aby sa dokonale potom zmedializovala. A tak zelený Alaows napokon mediálne účinne stiahol svoju kandidatúru vraj preto, lebo bol masívne ohrozovaný a zažíval  nenávisť rasizmu.

Jeho výpovede o ohrození ešte dramaticky „prikrášlili“ všetky systémové médiá ako TAZ, Welt a ďalšie.

Ako a kým bol ohrozený, to tieto médiá neuviedli. Na otázky, či boli podané Alaowsom trestné oznámenia, neexistujú žiadne reakcie.

Ale systémové média namiesto toho opakovali usilovne iné jeho naučené slová:

„Moja kandidatúra ukázala, že v Nemecku potrebujeme silné štruktúry, ktoré dokážu rasizmus rozbíjať a postihnutým účinne pomáhať.“

Na čo všetko môžu byť Zeleným utečenci dobrí v nemeckom merkelovskom utečeneckom raji, to demonštrujú názorne odstrašujúco osoby ako Alaows.

Tento privilegovaný vyvolenec Zelených údajne absolvoval v Sýrii štúdium práva. Prišiel pred piatimi rokmi a prešiel pritom cez viaceré bezpečné štátne hranice na pozvanie kancelárky až do Nemecka. Cieľ jeho „úteku“ bolo mesto Bochum.

Podľa vlastných slov sa už po niekoľkých mesiacoch stal politicky aktívny a bol spoluzakladateľom organizovaného zoskupenia Refugee Strike Bochum (taká rýchla kariéra utečenca, ktorý je len niekoľko mesiacov v Nemecku, je naozaj zvláštna a veľmi neobvyklá).

V roku 2018 organizoval spolu s ďalšími jemu podobnými prvé demonštrácie pod názvom Seebrücken-Demos. Tým zároveň priznal, že sympatizuje s ľuďmi organizácie NGO, ktorí lákajú falošnými prísľubmi úbožiakov z Afriky na cestu cez more do EÚ. Zároveň sa angažoval aj v Nemeckej utečeneckej rade.

Ako poslanec chcel presadiť, aby na Reichstagu bol odstránený veľký nápis DEM DEUTSCHEN VOLKE – NEMECKÉMU NÁRODU a nahradený nápisom Für alle Menschen, die in Deutschland leben – Všetkým ľuďom, ktorí v Nemecku žijú.

Zelení majú eminentný záujem na rozbití nacionálnych štátov a tu vidno, že nádejný sýrsky „poslanec“ by tu konal v ich mene.

Strana Zelených robí všetko pre to, aby si získala sympatie utečencov a čo najskôr z nich urobila nemeckých občanov, ktorí jej potom zabezpečia trvalú moc.

A ak už teraz vo voľbách sa stane najsilnejšou v Nemecku, tak sa dá očakávať, že zmení zákon, podľa ktorého možno získať občianstvo až po niekoľkých rokoch pobytu v Nemecku a zabuduje du neho výnimku pre utečencov, aby mohli dostať občianstvo napr. už po jednom roku.

A utečencov v Nemecku neustále pribúda – v roku 2020, teda v roku korony ich prišlo „nebadane a potajomky“, to znamená „vďaka“ korone médiá o tom nemuseli písať, okolo 220 000.

 

Nemci na tohto budúceho nového „Nemca“ reagujú nasledovne - dva príklady:

„Pán Alaows, nemyslíte, že najprv by bola namieste veľká vďačnosť z vašej strany nemeckému národu za to, že tu smiete žiť, prv ako nás začnete poučovať a nariaďovať.“

„Pán Alaows, vráťte sa predsa do vašej vlasti a použite vašu energiu a vaše právnicke vedomosti (ak ich vôbec máte) na to, aby ste zlepšili v nej situáciu.

Vaša vlasť zúfalo potrebuje schopných občanov, aby po tom, ako ju rozbili prisluhovači Američanov, bola obnovená – alebo nemáte o to záujem a radšej ostanete tam, kde vas vraj ničí a prenasleduje rasizmus?“