Pravda o korupcii Huntera Bidena v Ukrajine vyšla najavo

23.03.2022 22:04

Teraz ju bol nútený potvrdiť aj mainstream podporujúci Demokratov. Mailová pošta, ktorá bola objavená na laptope Huntera Bidena odhalila, že dostal peniaze za to, že v čase, keď bol jeho otec viceprezident USA sprostredkoval istému vplyvnému ukrajinskému podnikateľovi kontakt k svojmu otcovi. V tom čase bol Hunter členom predsedníctva ukrajinského plynového koncernu Burisma.

V októbri 2020 publikoval New York Post článok o mailoch, ktoré boli nájdené na laptope Huntera Bidena, ktorý bol v oprave u špecialistu. Už predtým kolovali rôzne informácie o tom, že Joe Biden zneužíva svoju pozíciu na to, aby nekalým spôsobom pomohol synovi Hunterovi v jeho obchodch.

Objavená mailová pošta bola ale priamym dôkazom korupcie Bidenovcov. Niečo také bolo však veľmi nebezpečné pre Joe Bidena, lebo zmienený článok sa objavil krátko pred prezidentskými voľbami.

A tak škandálnym spôsobom zakročili v prospech Bidena majitelia najvplyvnejších sociálnych médií – podporovatelia Demokratov - a zabránili, aby sa v nich masove šírili informácie o článku a zároveň vyprodukovali informácie o tom, že ide len konšpiráciu ruskej propagandy proti bezúhonnému človeku.

Teraz ale po viac ako roku odrazu píše – síce opatrne a váhavo – aj New York Times o tom, že medzičasom bola potvrdená autencitita  laptopu Huntera Bidena, na ktorom bola kompromitujúca mailová korešpondencia s ukrajinským milionárom.

V tomto prípade sa to zistilo ako neotrasiteľný fakt v rámci daňového konania,  ktoré bolo zavedené voči Hunterovi Bidenovi.

Početné médiá – mezi nimi aj nemecké – prebrali bez skúmania faktov v roku 2020 tvrdenie vplyvných sociálnych médií, že ide o ruské dezinformácie, a to tvrdili aj experti tajných služieb John Brennan a James Clapper, obaja vo vysokej pozíici za prezidenta Obamu.

A hoci pravda vyšla najavo, tak – keďže prezidentom USA je Joe Biden – nenasledujú žiadne kozekvencie ani pre neho a ani pre jeho syna. Aj takú tvar má americká demokracia, ktorej „pravidlá“ teraz určujú Demokrati.