Pravda konečne vychádza najavo: SPD uviazlo až po krk v bahne Antifa

27.02.2019 21:09

Toto závažné obvinenie vyslovilo úplne  nečakane a prekvapujúco vedenie CDU v spolkovej krajine Porýnie-Falcko. Podľa CDU je SPD v Porýni-Falcku prepojené už dlhú dobu s ľavicovými extrémistami, ktorí sa pohybujú ďaleko mimo demokratického spektra a vydávajú sa za antifašistov v rámci Antifa. Vyslovil to generálny sekretár CDU v Porýni-Falcku, Christoph Gensch.

Táto výpoveď je o to zarážajúcejšia (a škodí kancelárke), že „služby“ Antifa využila už niekoľkokrát aj CDU na spolkovej úrovni. Konkrétne napr. Angela Merkel na základe videa urobeného ľuďmi z Antifa, tvrdila, že minulý rok v Drážďanoch zberba pravicových extrémistov, medzi nimi aj z radov AfD, prenasledovala migrantov po uliciach mesta a ohrozovala ich.

Keď to celé spochybnil vtedajší šéf Spolkovej kontrarozviedky  Hans-Georg Maaßen, tak sa musel vzdať svojho miesta. Tým, že vyhlásil, že video vôbec nič nedokazuje, nepriamo obvinil kancelárku z klamstva a zo zaujatosti voči AfD.

Antifa, spoločne s viacrerými SPD politikmi a členmi, ktorí s ňou aktívne spolupracujú aj v rámci ľavicovo-extrémistických internetových platforiem, robí všetko možné pre to, aby difamovala nielen AfD, ale aj tých policajtov, ktorí sa kriticky vyjadrujú k neprehľadnej a zložitej situácii s migrantami v Nemecku a ktorí otvorene hovoria o ich vysokej kriminalite a o nebezpečí islamistického teroru, ktoré sa s ich príchodom do EÚ mimoriadne zvýšilo.

Za to z nich Antifa okamžite robí rasistov a prívržencov AfD, a to aj s tichým súhlasom. kancelárky.