Pracuje FBI pre Vladimíra Putina? USA politik Ryan je presvedčený o tom

01.11.2016 00:11

Prívrženci Hillary, ako aj mnohí jej straníckí kolegovia sú presvedčení, že FBI spolupracuje s Moskvou. Za všetkých to povedal vo vysielaní CNN politik Demokratov, Tim Ryan. Tam priamo obvinil šéfa FBI Jamesa Comeya, že podporuje Putina.

FBI sa bude urýchlene ešte raz zaoberať mailovou korešpondenciou Clintonovej, ktorú už raz prešetrovala a  o ktorej vtedy bolo vyhlásené, že tam nebolo nič, čím by sa Hillary nezákonne kompromitovala. Všetko ale hovorí za to, že to bolo vyhlásené z „donútenia“.

Teraz ale ešte v piatok, len niekoľko dní pred prezidentskými voľbami v USA, bude FBI analyzovať jej mailovú korešpodenciu znova, lebo sa objavili jej nové časti, ktoré sú ešte podozrivejšie ako predošlé. Je to veľmi ťažká rana pre demokratickú kandidátku. Aby sa z toho nejako aspoň čiastočne očistila, tak teraz jej prívrženci chú obetovať „sedliaka za kráľovnu“. Sedliakom je tu FBI. A tak v zúfalstve, že Hillary svoj boj o Biely Dom predsa len prehrá, prišli jej poradcovia na túto hanebnú a šialenú ideu, a síce celú vinu odsunúť na FBI a spraviť z tejto starej americkej inštitúcie – ktorá vždy verne slúžila - spolupracovníka Moskvy a Putina. V štáte USA je nielen niečo choré, ale takmer všetko v ňom je čoraz šialenejšie, patologické a zločineckejšie.

Tim Ryan púšťa do sveta doslovne choré idiotstvá, ako: „Odkiaľ pochádzajú nové kompromitujúce mailové korešpodncie? Ako sa dostali do rúk FBI? Je to práca Moskvy?,….atď.“ Tým však ešte viac škodí USA a Hillary a americkej demokracii, lebo teraz už len hlupáci, blázni a naivní môžeu veriť kandidátke Hillary.

Aj ďalší Demokrat, Howard Dean vysiela do sveta podobné idiotstvá ako jeho kolega, a to pod mottom, že topiaci sa aj slamky chytá. Na twitter napísal: „FBI a aj direktor Comey podporujú Putina, a tak navždy zničili našu dôveru v FBI.“

A to bez najmenších dôkazov. Títo hanební politici robia všetko preto, aby zachraňovali kožu Clintonovej. To už nie je ale nič iné, ako súčasné Turecko. A v predvolebnej Amerike vládnu erdoganovské pomery a kriminálna sojvôľa.

Vladimír Putin je naozaj obdivuhodný politik a zachováva si chladnú hlavu v každej situácii. A tak aj teraz prehlásil, že Rusko sa nemieša do amerických volieb a že verí v americkú demokraciu, lebo USA nie sú banánová republika , ale svetová veľmoc.

Myslím si, že Putin v tomto príade si ale myslí práve opak.