Pôvod ľudstva je iný, ako tvrdí Biblia a klasická veda

29.04.2015 11:12

Pre mnohých sú to skutočne šokujúce informácie, ktoré tu uvádzam. Ja som však podobné hypotézy a úvahy publikoval už v roku 1993 v mojej knihe o kozme, ktorá vyšla v Bratislave.

Archeologické objavy posledných päťdesiat rokov priniesli prekvapujúce a zarážajúce poznatky, ktoré dávajú úplne iný obraz dejín ľudstva, ako nás učí Biblia, ale aj ortodoxná veda.

Takmer za všetky tieto nové poznatky vďačíme objavom zo starého Sumeru - najstaršej veľkocivilizácie ľudských dejín. Nikto nemôže poprieť, že ani Biblia a ani veda nám nevedia dať odpoveď na to, kde sa z ničoho nič (bez predošlých vývojových stupňov a celkom odrazu, akoby nečakane "vyrástla zo zeme"), vzala neuveriteľne vyspelá kultúra Sumerov.

Existuje však viac ako polmilióna  sumerských hlinených tabuliek, ktoré boli pod zemou a archeólógovia ich priniesli na svetlo. Informácie, ktoré sú na nich zachytené, nám dávajú fascinujúce a úplne nové pohľady na pôvod a začiatky našej civilizácie, ako i na vznik ľudstva, typu homo sapiens.

Zatiaľ čo mainstream-vedci tieto objavy ignorujú a z pochopiteľných dôvodov aj monoteistické relígie, lebo celkom torpédujú ich svetonázor a dogmu o stvorení človeka, tak samozrejme sú aj takí vedci, ktorí brizantné posolstvo, ktoré sumerské tabuľky obsahujú, interpretujú nezaujate a správne.

Spomeniem tu aspoň dvoch z nich, ktorí nebojácne svetu ukázali, že naša história bola celkom iná, ako nás to učili v škole a ako nám to tvrdí Biblia. Jeden z nich je Michael Tellinger a druhý je Zecharia Sitchin.

Obyvatelia planéty Nibiru z našej slnečnej sústavy prišli ako astronauti na Zem. V sumerských "mýtoch" sú to bohovia Anunnaki. Podľa Tellingera sa časť z nich usadila na územi Sumera a iná časť v južnej Afrike. Boli to Anunnaki, ktorí vytvorili dnešných ľudí z ich vlastnej DNK. Tak si vytvorili otrokov, ktorí museli pre nich pracovať v tamojších baniach na zlato (zlato potrebovali, aby na svojej materskej planéte mohli stabilizovať atmosféru - tak je to napísané v sumerských textoch). V novej rase, ktorú vytvorili, deaktivovli veľkú časť vysoko rozvinutej DNK, aby ľudská rasa nemohla nadobudnúť shopnosti Anunnaki. To zároveň aj vysvetľuje fakt, že len necelé tri percentá ľudskej DNK sú aktívne. To vieme z poznatkov genetiky.

Tellinger vo svojich publikáciách detailne opisuje zhodu obsahov svetových monoteistických relígií s obsahmi sumerských "mýtov", ktoré vo svojej forme by bez týchto mýtov nikdy neboli mohli vzniknúť. An a či Anu bol predlohou pre židovského Jahveho a potom neskôr aj pre Boha kresťanov