„Povinnosť“ Nemecka v boji proti Rusku: To je jeho vlastné ekonomické zničenie!

14.09.2022 23:23

Američania vedia dobre čo robia, ale Nemci - okrem niektorých málo - to ani len netušia. Po druhej svetovej vojne USA pomohli Nemcom, aby sa opäť postavili na nohy . Nerobili to však z lásky k nim, ale z lásky k sebe – potrebovali v Európe a aj proti Rusku silného spojenca, ktorý im bude slúžiť a z vďačnosti ešte aj devótne lízať nohy.

Túto úlohu Nemci plnili dokonale – teraz však prišiel čas, kedy je pre USA dôležité ich oslabiť a prekaziť raz a navždy, aby sa Nemecko a Rusko spojili a išli jednou cestou. Preto musí Nemecko maximálne oslabiť svoju silnú ekonomiku, a to tak, aby sa stal z ekonomického obra len ekonomický trpaslík. O takého by Rusko samozrejme už nemalo nijaký záujem. 

Prvá a druhá svetová vojna sa stali pre USA doslova zlatými obdobiami. Američania v nich nadobudli nezaplatiteľné  a pre nich skvelé skúsenosti, ako je možné v rámci bojových aktivít, ak sa do nich zvonku správnym spôsobom zasiahne, Európu  priateľsky vyrabovať a veľkú časť jej majetkov a bohatstiev rafinovane odsunúť do Ameriky.

Táto skúsenosť Američanom  samozrejme pomohla aj teraz. Tým, že v Európe úspešne rozbehli inflačnú špirálu, a to v krajinách, ktoré judášsky nazývajú svojimi priateľmi a spojencami, tak vyprovokovali útek investorov z nich.

Od začiatku roka to znamená zatiaľ stratu 31 miliárd eur. Američania tak (zatiaľ) zachránili svoju najdôležitejšiu ekonomickú a finančnú „zbraň“ – dolár. Bez neho by stratili svoju globálnu vodcovskú pozíciu.

Dosiaľ sa USA výborne darí správne vychovávať európske politické elity, ktoré tak poslušne napĺňajú politické ciele amerických Demokratov.

Na Nemecko už čaká veľmi tvrdá a explozívna zima. Politici sa musia obávať vlny ekonomických krachov firiem, ale aj vlny nepokojov a demonštrácií, a tak sa v mienkotvorných nemeckých médiách čoraz viac zo všetkého zla, ktoré Nemcom  hrozí obviňuje Putin (úplne nezmyselne) a šíria sa najmä dve tézy – Putin potrebuje vojenský konflikt na Ukrajine a Putin profituje z úpadku Nemecka.

Tomu môžu veriť ale len naivní hlupáci, žiaľ, tých je viac ako dosť.

To, že šírenie týchto téz je niekým podporované je možné dedukovať aj z nasledovného faktu:

Jeden článok vo Weltexpress jednoznačne takú dedukciu podporuje - tu je časť z neho:

„Už 25. januára – mesiac pred ruskou inváziou vypracovala RAND-Corporation tajnú správu s názvom Containment of Germany in US and global interests (Utlmenie nemeckej ekonomiky je v záujme USA i v globálnom záujme). Bola určená pre tajné služby USA a pre National-Komitee USA-Demokratov. Cieľ je jednoduchý . USA provokujú Rusko k útoku, aby ho potom vyhlásili za agresora a potom prinútia Nemecko vyhlásiť samovražedné sankcie proti Rusku.“

 Správa predpovedala celkom presne škody nemeckej ekonomiky v dôsledku sankcií – 200 až 300 miliárd eur len v roku 2022. A jej autori správne predpovedali aj pokles eura oproti doláru.

Faktom je, že Nemecko je v takej ekonomickej recesii, ktorú možno porovnať so stratami nemeckej ekonomiky po druhej svetovej vojne.