Potvrdené: Vyšetrovaný laptop je Bidenov. Sú tam i fotky maloletých dievčat

26.10.2020 23:20

FBI a Ministerstvo justície USA už dôrazne potvrdili, že v prípade  najdeného a vyšetrovaného laptopu vôbec nejde o ruské dezinformácie, ako sa to snažia predkladať občanom americké mainstreamové-proDemokratické médiá, keď o tomto obrovskom škandále len veľmi stručne a prekrúcajúco informujú.

Objavený laptop staršieho dáta patrí jednoznačne Hunterovi Bidenovi, ako to oznámili FBI a Ministerstvo justície USA.

To, čo obsahuje tento laptop je extrémne brizantné.

Okrem politicky kompromitujúcich emailov, ktoré zároveň dokazujú aj korupciu Bidenovcov, sú tam aj fotky neplnoletých dievčat.

Laptop Huntera Bidena, syna prezidentského kandidáta Demokratov Joe Bidena preskúmali viaceré zdroje. Okrem iného spolupracovníci Kongresu USA. A aj z protokolov Tajných služieb USA vyplýva, že nejde o žiadne ruské dezinformácie.

Etablované USA médiá ale priznávajú, keď píšu, že ide len o ruské dezinformácie, že na to nemajú žiadne dôkazy.

FBI ale oficiálne potvrdila, že laptop, ktorý jej experti analyzovali, patrí Hunterovi Bidenovi.

Laptop a emaily, ktoré obsahuje, dokumentujú, že Hunter Biden využíval postavenie svojho otca ako vieceprezidenta USA, aby sa korupčným spôsobom obohacoval, o.i. aj obchodmi v Ukrajine, Číne i Rusku.

Na laptope sú aj informácie týkajúce sa obchodovania s ľuďmi.

Washington Examiner uviedol, že informácie ohľadne laptopu patriaceho Hunterovi Bidenovi boli potvrdené aj spolkovým úradníkom, ktorý pracuje na Spolkovom úrade príslušnom pre sledovanie trestných činov.

K tomu sa vyjadril aj Rudy Giuliani: „………….Pevný disk Hunterovho laptopu obsahuje fotky neplnoletých dievčat. Všetky dôkazy som odovzdal  Štatnej polícii  štátu Delaware.“